010 - 24 805 22

Zorg, overheid en onderwijsinstellingen

Zorg, overheid en onderwijsinstellingen

Het verhuizen van onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen vereist de nodige voorbereidingen en aanpassingen. Zo is er bij een onderwijsinstelling beperkte verhuistijd, heeft een zorginstelling behoefte aan extra sociale betrokkenheid en wil een overheidsinstelling een op maat gemaakte aanpak. Lees verder voor meer informatie over onze verhuisaanpak per instelling.

 

Overheid

Dijkshoorn Verhuisservice heeft een veelzijdig pakket aan verhuisdiensten samengesteld voor overheidsinstellingen. Per individuele opdrachtgever (landelijk, provinciaal of gemeente) wordt invulling gegeven aan de uiteindelijke omschrijving van onze werkzaamheden. Door haar veelzijdige netwerk zijn wij bij uitstek de partij om mee samen te werken. Ook medewerkers van deze opdrachtgever kunnen profiteren van de samenwerking.

 

Zorginstellingen

Het verhuizen van een zorginstelling is mensenwerk. Binnen ons team is er een specifieke groep die veel ervaring heeft met het verhuizen van een zorginstelling. Denk hierbij aan een ziekenhuis, verpleeg- of verzorgingstehuis, maar ook instellingen voor jeugd- of geestelijke gezondheidszorg. Wij leveren niet alleen een verhuisdienst, maar zijn ook sociaal betrokken. Dit zorgt voor een prettige verhuizing, ook voor uw cliënten. 

 

Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen moeten vaak in de korte periode van een schoolvakantie verhuizen. Dit vereist zorgvuldige voorbereiding. Wij verhuizen regelmatig onderwijsinstellingen. Zowel grote als kleine instellingen, of van verschillende locaties naar één nieuw gebouw. Door ons sterke samenwerkingsverband zetten wij overal personeel in dat volgens dezelfde voorgeschreven manier werkt. Dat voorkomt misverstanden en zorgt voor een adequate afhandeling van de verhuizing.

Verhuizers van Dijkshoorn Verhuisservice weten hoe belangrijk het is grotere 'just in time' verhuizingen correct af te wikkelen. In een vroeg stadium wordt er een draaiboek opgesteld om elk detail in te plannen. Bij kleine verhuizingen stellen we geen draaiboek op, maar spreken we vooraf duidelijk af wat, wanneer, waarheen verhuisd moet worden.

Onze Referenties

lmc.    primo.    dewijzer.    gemeente vlaardingen.    gemeente westland.    Franciscus     zonnehuisgroep vlaardingen

Overige diensten

Demo Configuration