010 - 24 805 22

Kunst & Antiek

Kunst & Antiek

Met een gerust hart uw kunst laten vervoeren

Kunst en antiek is niet alleen kostbaar bezit. Het is vaak van onschatbare waarde voor de eigenaar. Het is onvervangbaar. Kunst en antiek vervoeren en opslaan, vergt dus een specialistische aanpak. Met aandacht, zorg en veel expertise.

 

Art team

Het art team van Dijkshoorn Verhuisservice bestaat uit volledig gekwalificeerde art handles. Dit zijn experts op het gebied van kunst in het algemeen, van het verpakken en vervoeren van kunst, verzekeringen, kunstregistratie en techniek. U kunt uw kunst met een gerust hart aan onze art handlers meegeven.

 

Transport van kunst

Kunst en antiek is kwetsbaar. Het is uiterst gevoelig voor temperatuurverschillen, trillingen en luchtvochtigheid. Het transporteren van kunst en antiek is daarom een vak apart. Dijkshoorn Verhuisservice heeft een aparte divisie die zich uitsluitend bezighoudt met het transport en de opslag van kunst.

De speciale kunstvrachtwagens van Dijkshoorn Verhuisservice zijn volledig uitgerust om uw kunst en antiek te vervoeren. Zij zijn voorzien van luchtvering, conditionering en beveiliging. Onze art handlers zorgen ervoor dat uw kostbare stukken vakkundig ingepakt worden. Met deze deskundige verpakking, speciale klimatologische voorzieningen, veiligheid en gevoel voor de omstandigheden garanderen wij een optimale service.
Gebruikmakende van onze handymanservice kunt u ervoor kiezen uw schilderijen meteen te laten ophangen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar de verhuizing van uw kunst.

 

Verzekeringen en formaliteiten

Het verzekeren van uw kunst voor de verhuizing is heel belangrijk. Het art team van Dijkshoorn Verhuisservice bepaalt samen met u de totale te verzekeren waarde. Daarna wordt, in overleg met u en onze verzekeraars, de best mogelijke verzekering afgesloten. Ook regelen wij de benodigde in- en exportvergunningen en de douaneformaliteiten voor u als het een buitenlands transport betreft. U kunt gerust uw kunst meegeven.

 

Expertise in huis

Dijkshoorn Verhuisservice vervoert en slaat kunst op voor musea, kunstenaars, exposities, galeriehouders en particuliere kunstliefhebbers. Daarbij werken wij niet alleen in eigen land, maar zijn wij onderdeel van een wereldwijd netwerk van kunstexpediteurs. Alles is mogelijk: luchtvervoer, zeevervoer en over de weg.


Dijkshoorn Verhuisservice is een specialist in het vervoeren van vleugels, piano's & orgels.
 
Wij verpakken uw vleugel, piano of orgel met professionele verpakkingsmaterialen.
 
Vervolgens vervoeren wij uw vleugel, piano of orgel in onze luchtgeveerde wagens.