010 - 24 805 22

Diensten

Zakelijk verhuizen

Zakelijk verhuizen

Een bedrijfsverhuizing is een groot project. Aandacht voor elk detail en goede coördinatie is belangrijk. Wij plannen alles nauwkeurig en zorgen voor een zorgeloze afhandeling. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf of instelling probleemloos wordt verhuisd.

Particulier verhuizen

Particulier verhuizen

Verhuizen is voor veel mensen een grote stap. Het is stressvol en er komt veel bij kijken. Zo is een goede voorbereiding erg belangrijk. Maar hoe combineert u dat als u het al druk genoeg heeft met uw kinderen of uw werk? Dan is het fijn als er een vakkundig verhuisbedrijf voor u klaarstaat met advies en oplossingen.

 Projectverhuizing

Projectverhuizing

Een verhuizing brengt heel wat werk met zich mee. Een goede en deskundige bedrijfsverhuizing vraagt daarom om een projectmatige aanpak. Met een goede voorbereiding en creatieve oplossingen bij veel voorkomende vragen, zorgt Dijkshoorn Euromovers ervoor dat uw verhuizing probleemloos verloopt.

Opslag & beheer van inboedels

Opslag & beheer van inboedels

Komt u ruimte te kort? Bij ons kunt u terecht voor het huren van een opslagruimte en voor diverse beheer, zowel zakelijk als particulier. Zo kunt u uw inboedel bijvoorbeeld tijdelijk onderbrengen bij een verbouwing, uw inventaris bij ons opslaan en uw archieven door ons laten beheren in elektronisch beveiligde ruimtes.

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Waar dan ook ter wereld, wij kunnen veel voor u betekenen. Door ons internationale netwerk kennen wij de situatie waarnaar u verhuist. Daardoor kunnen wij, indien nodig, altijd plaatselijke experts inschakelen. Verhuizen naar het buitenland is niet alleen maar het vervoeren van meubels. We staan u daarom ook bij met het papierwerk, geven u advies over uw nieuwe woonomgeving, maar zorgen ook voor u als u weer terugkeert naar Nederland.

Archief opslag & beheer

Archief opslag & beheer

Ons opslagdepot is een elektronisch beveiligde ruimte.  Hier kan uw archief gecodeerd en efficiënt worden opgeslagen. Voor de te volgen procedures en voorzieningen is Dijkshoorn Euromovers gecertificeerd voor de ISO-9001. U kunt er dus op vertrouwen dat uw archieven in goede handen zijn.

Raamcontracten verhuizingen

Raamcontracten verhuizingen

Voor bedrijven die vaak te maken hebben met internationale verhuizingen, biedt Dijkshoorn Euromovers raamcontracten aan. Een raamcontract biedt een vast tarief voor een vaste kwaliteit. Dit wordt afgestemd op uw specifieke wensen en eisen die passen bij uw organisatie en verhuispolicy.

 Projectverhuizingen COMFORT

Projectverhuizingen COMFORT

Wilt u uw bedrijfsverhuizing zo veel mogelijk uit handen geven aan professionals? Kies dan voor het COMFORT-pakket van Dijkshoorn Euromovers. Het COMFORT-pakket biedt u extra service bij uw verhuizing, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten.

Seniorenverhuizingen

Seniorenverhuizingen

Wanneer u zich in een gevorderde levensfase bevindt, is een verhuizing vaak een hele opgave. Dijkshoorn Euromovers is gespecialiseerd in het verhuizen van senioren.  Wij nemen voor iedereen de tijd. Daarom hebben wij een speciale service voor de verhuizing van senioren.

Kunst & Antiek

Kunst & Antiek

Kunst en antiek is niet alleen kostbaar bezit. Het is vaak van onschatbare waarde voor de eigenaar. Het is onvervangbaar. Kunst en antiek vervoeren en opslaan, vergt dus een specialistische aanpak. Met aandacht, zorg en veel expertise.