010 - 24 805 22

Facilitaire diensten

Bij Dijkshoorn Verhuisservice kunt u terecht voor een breed pakket  van facilitaire diensten. Wij nemen u ondersteunende taken uit handen, waardoor u efficiënter kunt werken en meer tijd heeft voor uw eigen business.  

Verhuizingen, renovaties en reorganisaties zijn grootschalige projecten waarbij veel komt kijken. Dijkshoorn Verhuisservice kan u het werk uit handen houden. Onze projectleiders houden voor u het overzicht  en werken volgens afspraken met een draaiboek. De projectleider staat u bij tijdens de verhuizing, maar hij kan u daarna ook nog van dienst zijn. In de periode na de verhuizing kunt u zo terugvallen op een ervaren projectleider die het hoofd koel houdt.

 

Opslag

Neemt u archief teveel ruimte in? Of heeft u overtollig inventaris, dat u wilt bewaren voor in de toekomst? Dijkshoorn Verhuisservice biedt opslag en beheer voor archieven en inboedels. Archieven slaan wij op in elektronisch beveiligde ruimtes, waar gescreend personeel uiterst discreet haar werkzaamheden uitvoert. Inboedels, werkmateriaal of uw goederenvoorraad slaan wij op in goed beveiligde en geconditioneerde ruimtes.

 

ICT-beheer

Bij het verplaatsen van computers en randapparatuur komt meer kijken dan alleen het neerzetten van de computers. Alle bekabeling, aansluitingen en datazuilen moeten ook op de juiste plek zitten en werken. Onze ICT medewerkers zorgen ervoor dat uw medewerkers snel operationeel zijn en hun werk kunnen doen.

 

Ontzorgen

De facilitair manager van Dijkshoorn Verhuisservice beschikt over vakkennis, hanteert gedetailleerde checklists en is op de hoogte van vele marktpartijen en nieuwe ontwikkelingen. Hij kan zorgdragen voor:

  • Voorbereiden, uitvoeren en afronden van verhuizingen en projecten
  • Handyman / conciërge werkzaamheden
  • Aansluiten, verhuizen, onderhouden en repareren van IT-apparatuur
  • Faciliteren, inrichten en beheren van archiefruimte
  • Ontvangen, uitleveren en beheren van magazijngoederen
  • Verzorgen van interne en externe post- en pakketzendingen
  • Opstellen en inrichten van ergonomische (thuis-)werkplekken, vergaderruimtes of kunstexposities.

Wij bieden u de mogelijkheid alleen losse diensten bij ons af te nemen, maar u kunt ook met een gerust hart alle facilitaire zaken aan ons overlaten.

 

Overige diensten