010 - 24 805 22

Blogs Dijkshoorn Verhuisservice

Blogs Dijkshoorn Verhuisservice

Slim inpakken tijdens de verhuizing!

Verhuizen.. Wij doen het dagelijks! Veel mensen willen om de kosten te besparen hun inboedel zelf inpakken. Daarom geven wij een aantal praktische tips hoe u uw inboedel slim kunt inpakken.

Servies inpakken met handdoeken.

Servies moet veilig ingepakt worden. En je handdoeken moet je ook mee verhuizen. Dus waarom combineer je servies en handdoeken niet gewoon in 1 doos. Je handdoeken zijn het perfecte inpakmateriaal voor je borden. Op deze manier bespaar je inpakpapier maar ook ruimte in je verhuisdozen. Wist je trouwens dat borden het beste verticaal in een doos geplaatst kunnen worden. 

Glazen inpakken met sokken

Volgens hetzelfde principe als bij de handdoeken kunnen we natuurlijk ook sokken gebruiken voor je glazen. Voor extra bescherming raden wij je aan om ook inpakpapier, kranten en eventueel nog handdoeken te gebruiken. Nog één tip; vergeet de sokken niet te wassen.

Schroeven bij elkaar houden

Als je alle meubels zelf uit elkaar wilt halen, dan kan je het beste alle schroeven in kleine zakjes doen. Schrijf op de zakjes bij welk meubelstuk de schroeven horen. De zakjes kunnen vervolgens met tape op het meubel geplakt worden. Dijkshoorn Verhuisservice kan eventueel ook alle meubelstukken de- en monteren.  

Fotografeer de snoeren

Waar ging dat gele kabeltje ook al weer in? Waarom past het kabeltje niet meer? Om deze vragen te voorkomen, kun je het beste een foto maken van de achterkant van al je apparaten. Zo weet je precies hoe alle apparaten zoals de TV, de soundbar en het WIFI kastje in het nieuwe huis aangesloten moeten worden. 

Maak een verhuisdoos met spullen voor de eerste dag

Op de eerste dag heb je waarschijnlijk geen zin en tijd om alle verhuisdozen nog uit te pakken. De verhuisdag is een vermoeiende dag en daarom is het handig om een duidelijk herkenbare box in te richten met allemaal spulletjes die je op de eerste avond, nacht en ochtend nodig hebt. Denk hierbij aan; toilettas, medicijnen, pyjama, ontbijt etc.