010 - 24 805 22

Kantoorverhuizing

Gaat u verhuizen omdat u meer ruimte nodig heeft in uw nieuwe kantoor? Of gaat op zelfstandige basis werken in een kantoorpand? Een kantoorverhuizing is meestal een stressvolle zaak. U bent druk bezig met uw bedrijfsvoering en het garanderen van continuïteit naar uw klanten én medewerkers. Dijkshoorn heeft nationale en internationale ervaringen met kantoorverhuizingen. 

Met persoonlijk advies en begeleiding ondersteunen wij uw bedrijf tijdens de periode van uw verhuizing. Samen met onze verhuiscoördinator wordt een plan van aanpak gemaakt. Aan de hand hiervan zorgen wij voor instructies en de coördinatie van de werkzaamheden. Verhuisdozen, verpakkingsmaterialen, gereedschap, verzekering, alles wordt verzorgd. Ook demontage en montage, het verpakken van de eigendommen en de opslag van de inboedel en de opslag van archief kunnen worden gefaciliteerd door Dijkshoorn Verhuisservice.  

 

Opslag

Wanneer uw bedrijf verhuist of wanneer er een verbouwing plaatsvindt kan het zijn dat het meubilair of een deel ervan tijdelijk opgeslagen moet worden. Onze verwarmde en beveiligde opslagloods zorgt ervoor dat uw eigendommen beschermd en in goede conditie op u wachten.

 

Projectverhuizing

Een verhuizing brengt heel wat werk met zich mee. Een goede en deskundige bedrijfsverhuizing vraagt daarom om een projectmatige aanpak. Met een goede voorbereiding en creatieve oplossingen bij veel voorkomende vragen, zorgt Dijkshoorn Verhuisservice ervoor dat uw verhuizing probleemloos verloopt.

 

ICT-verhuisdiensten

Het verhuizen van computerconfiguraties en haar randapparatuur vraagt meer dan het alleen overbrengen. Onze speciale ICT-verhuizer adviseert u over de aanpak bij een verhuizing en staat u bij tijdens de verhuizing. Standaard is het afkoppelen van data- en telecommunicatieapparatuur en het verhuisklaar maken van toebehoren. Wij plaatsen en sluiten de apparatuur aan op de nieuwe werkplek.  Zo nodig verzorgen wij het testen van de apparatuur en het rapporteren van storingen. Ook nazorg met behulp van een service desk na de verhuizing behoort tot de mogelijkheden. 

Onze ICT-verhuizer regelt:

  • Netwerkaansluitingen en de WAN-verbindingen
  • Verzorgen bedrading
  • Ombouwen van de werkstations voor een nieuwe netwerktopologie
  • Ergonomisch inrichten nieuwe werkplekken
  • Logistieke planning
  • Opleveren van een communicatieplan
  • Verzorgen van presentaties voor management en medewerkers
  • Bemiddelen en verzorgen van de aankopen van alle benodigde middelen
  • Opleveren van de documentatie en handleidingen


Dit alles vanzelfsprekend in samenwerking met uw eigen ICT-beheerder.

 

Overige diensten