010 - 24 805 22

Blogs Dijkshoorn Verhuisservice

Blogs Dijkshoorn Verhuisservice

Dijkshoorn is meer dan alleen een verhuisbedrijf binnen Vlaardingen.

Dijkshoorn Euromovers, een familiebedrijf dat al sinds 1952 bestaat constateert dat er steeds meer behoefte is bij de Nederlanders om te emigreren; steeds meer Nederlanders zoeken de rust en/of het avontuur in het buitenland. 

De klanten zijn zeer divers. Er zijn mensen die voor hun werk verhuizen maar ook gezinnen die een nieuw leven willen starten. Ze komen uit de stad maar ook van het Nederlandse platteland. Wanneer iemand zich voor zijn/haar werk, familie of een andere reden wil vestigen buiten Nederland is dat al een uitdaging op zich. Met name wanneer een overzeese bestemming wordt gekozen. Zaken die bij een ‘gewone’ verhuizing vanzelfsprekend zijn kunnen met ‘de grote reis’ voor de boeg de nodige vraagtekens opleveren. “Is alles goed verzekerd?” , “Hoe komt de auto in New York?” “Mogen we de huisdieren zomaar meenemen?” Zomaar wat vragen waar Dijkshoorn antwoord op heeft.

Emigreren vraagt een gedegen voorbereiding. Dat weten ze ook bij een internationaal verhuisbedrijf als Dijkshoorn Euromovers. Er zijn heel wat formaliteiten die vervuld moeten worden en het bedrijf kan een hele lijst van nuttige tips geven.

Hoe werkt zo’n verhuizing dan precies? Op basis van de grootte van een inboedel en bestemming wordt een verhuisscenario gemaakt d.m.v. een gesprek met een taxateur of een video taxatie. Op basis hiervan ontvangt de klant een gespecificeerde kostenbegroting en na acceptatie wordt er gestart met de voorbereiding van de verhuizing.

Dijkshoorn verzorgt alle douaneformaliteiten die nodig zijn voor een internationale verhuizing. Op de dag van de verhuizing komt er een team van inpakkers, die de inboedel volgens de internationale normen verpakt. De medewerkers van Dijkshoorn zijn dus ook meer dan alleen ‘verhuizers’. Het personeel van Dijkshoorn volgt speciale cursussen om te leren inpakken. Daarna wordt de inboedel geladen in een container. Vervolgens draagt Dijkshoorn de zorg voor de verscheping naar de plaats van bestemming en de aflevering van de inboedel in de nieuwe woning.

Dijkshoorn begonnen als klein verhuisbedrijf aan de Energieweg in de jaren 50 is uitgegroeid tot een internationaal “allround” verhuisbedrijf met een kijk op verhuizen. “Wij zijn voortdurend bezig met het trainen en opleiden van onze medewerkers. Daarnaast is onze kwaliteit gewaarborgd doordat wij gecertificeerd zijn als Erkend Verhuizer en de procedures en kwaliteitsbewaking vastgelegd zijn volgens de eisen van ISO 9001 en FAIM PLUS.” 

Al ruim dertig jaar maakt Dijkshoorn deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen in geheel Europa maar ook in o.a. de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. De kracht van deze Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. 

Ook enthousiast geworden en wilt u naar het buitenland verhuizen? Dijkshoorn geeft vooraf een offerte op basis van een schatting van het volume en de verhuisafstand. Wilt u in de regio verhuizen? Geen probleem! Dijkshoorn verhuist dagelijks nog altijd vele particulieren in de regio Vlaardingen. Een offerte aanvragen kan via www.dijkshoorn.nl