010 - 24 805 22

Archief opslag en beheer

Archief opslag en beheer

archief-opslag-en-beheerMaak uw documentstromen inzichtelijk

 

 

Ons opslagdepot is een elektronisch beveiligde ruimte.  Hier kan uw archief gecodeerd en efficiënt worden opgeslagen.

Voor de te volgen procedures en voorzieningen is Dijkshoorn Verhuisservice gecertificeerd voor de ISO-9001. U kunt er dus op vertrouwen dat uw archieven in goede handen zijn. Opslag in standaard archiefdozen in centraal magazijn op locatienummer. Desgewenst kunnen wij een dossier klaarzetten of bezorgen. Indien na verloop van tijd archieven moeten worden afgevoerd, worden de archiefdozen met de desbetreffende jaargang uit de stellingen gehaald, in de wagen geladen en direct voor vernietiging weggebracht. Desgewenst wordt een bewijs van vernietiging beschikbaar gesteld.

 

Maak u documentstromen inzichtelijk

Het archief in uw eigen bedrijf neemt vaak aardig wat ruimte in. Het is kostbaar om van al uw bedrijfsactiviteiten een papieren archief aan te leggen. Digitaal archiveren is een efficiënte manier om overal en altijd snel toegang te hebben tot uw archief.

Een bedrijfsverhuizing is een goed moment om uw archief extern op te slaan. U kunt direct onderzoeken of het mogelijk is om uw archief te digitaliseren. In beide gevallen neemt Verhuisservice graag (een deel van) uw documentenbeheer uit handen. Dan heeft u intern minder opslagruimte nodig. Tegelijkertijd bespaart u kosten. Dijkshoorn Verhuisservice beheert uw papieren of digitale archief op professionele wijze. U kunt overal en altijd documenten bij ons opvragen. Wij zorgen ervoor dat de documenten snel bij u op het bureau liggen.

 

Snel documenten op het bureau

Een extern archief is niet alleen bruikbaar voor een statisch archief. Ook documenten die u vaak nodig heeft, kunt u hierin opslaan. Via de beveiligde internetverbinding van Dijkshoorn Verhuisservice kunt u uw archief beheren en documenten opvragen. Als u verschillende vestigingen heeft die met dezelfde documenten werken, is dit een veelgebruikte oplossing. Uw medewerkers kunnen zo efficiënt schakelen.

 

Documentenstromen beheren

U kunt er ook voor kiezen om niet alleen het archief te laten beheren, maar ook uw documentenstromen. Dijkshoorn Verhuisservice biedt u:

  • Digitale documenten on-line plaatsen
  • Documenten voorzien van een unieke code (barcode, numerieke code)
  • Inventariseren van de documentenstromen
  • Maatwerk advies
  • Onderhoud van de internetapplicatie
  • Ophalen van uw archief
  • Scannen en indexeren
  • ‘Schonen’ van de documenten  (ontnieten, paperclips verwijderen en dergelijke)