010 - 24 805 22

Seniorenservice

Alle zorg en aandacht

 

Wanneer u zich in een gevorderde levensfase bevindt, is een verhuizing vaak een hele opgave. Dijkshoorn Verhuisservice is gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Dit kunnen ouderen zijn die kleiner gaan wonen of naar een aanleunwoning gaan. Maar ook bijvoorbeeld de bewoners van een verzorgingshuis, die verhuizen naar een nieuwbouwcomplex. Wij nemen voor iedereen de tijd. Daarom hebben wij een speciale service voor de verhuizing van senioren.

Zorg en aandacht voor uw verhuizing

Wanneer u zich in een gevorderde levensfase bevindt, is een verhuizing vaak een hele opgave. Zelf verhuizen vergt veel moeite, tijd en stress. Een nieuwe woonomgeving, inpakken van de persoonlijke spullen en soms misschien zelfs afscheid nemen van het vertrouwde meubilair. Een verhuizing is voor ouderen niet niks. Dijkshoorn Verhuisservice neemt voor iedereen de tijd.

Intensieve begeleiding

Het tempo van een ‘normale’ verhuizing ligt erg hoog. Voor senioren is dat hoge tempo niet prettig. Dijkshoorn Verhuisservice neemt alle tijd om ouderen op een fijne manier naar de nieuwe woonomgeving te brengen. Dijkshoorn Verhuisservice heeft gespecialiseerde verhuisdirigentes, die expert zijn in het begeleiden van senioren. De verhuisdirigentes kunnen ook regelen dat de woning leeggeruimd wordt, of dat de huurwoningen worden hersteld in oorspronkelijke staat.

Inpakservice

Het inpakken van alle verhuisdozen kan erg intensief zijn voor ouderen. Daarom bieden wij voor senioren onze inpakservice aan. Met deze inpakservice worden u goederen met de grootste zorg verpakt door de ervaren verhuizers van Dijkshoorn Verhuisservice. Wij helpen u met het op rustige wijze inpakken van de stevige verhuisdozen maar ook met het uitpakken, indien gewenst.

Extra senioren service

De service van Dijkshoorn Verhuisservice is grenzeloos. Wij kunnen u helpen met de volgende diensten:

  • Op rustige wijze in- en uitpakken van de verhuisdozen
  • Oude woning leeghalen en schoonmaken
  • Handymanservice met het verrichten van klussen, zoals het ophangen van lampen.
  • Verhuisdirigent die gordijnen en/of nieuwe vloerdekking zoeken voor u nieuwe woning, maar ook uw nieuwe woning kan inrichten.

In één dag is uw nieuwe verblijf klaar om in te wonen. Alles tot in de puntjes geregeld: televisiezenders zijn geprogrammeerd, de gordijnen zijn opgehangen, ijskast en wasmachine zijn aangesloten, schilderijen en lampen worden opgehangen. Kortom: u wordt ontzorgd.

Onze verhuizers zijn zorgzaam en begripvol en zullen op een respectvolle manier met uw eigendommen omgaan.

Opslag inboedel

Als er na de verhuizing overtollige inboedel achterblijft dan kan dat bij Dijkshoorn Verhuisservice opgeslagen worden. De eigenaar ontvangt een gedetailleerde inventarislijst. Indien gewenst, kunnen wij de achtergebleven inboedel ook schenken aan een goed doel.

Seniorenverhuizing diensten