010 - 24 805 22

Expats

Gaat u voor uw nieuwe baan in het buitenland wonen? Dan wilt u snel focus kunnen leggen op uw nieuwe woonsituatie en de nieuwe baan. Daarom kan Dijkshoorn Verhuisservice de gehele verhuizing voor u verzorgen. Het is belangrijk dat u daarin goed begeleid wordt.

De service van Dijkshoorn Verhuisservice gaat verder dan alleen verhuizen. Wij bieden assistentie met inpakken en verzorgen gespecialiseerd vervoer. Daarbij besteden wij speciale zorg aan antiek, design of kunst. U hoeft zich geen zorgen te maken over douaneformaliteiten. Die nemen wij voor onze rekening. 

Dijkshoorn Verhuisservice voldoet aan de hoogste eisen, zoals gesteld door de douanewetgeving. Met het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat worden de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd.

Wij beschikken over het FAIMPLUS-certificaat. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche. 
 
Onze verhuisadviseur maakt een afspraak om u te adviseren over de verhuizing. Op basis van de grootte van uw inboedel en bestemming maakt hij met u een verhuisscenario. Vervolgens ontvangt u een gespecificeerde kostenbegroting. Op de verhuisdag komt ons team uw inboedel verpakken volgens de internationale normen. Dit komt, samen met eventuele vervoersmiddelen, terecht in een houten kist of stalen container. Dijkshoorn Verhuisservice zorgt vervolgens voor verscheping en transport naar de plaats van bestemming.