010 - 24 805 22

Blogs Dijkshoorn Verhuisservice

Blogs Dijkshoorn Verhuisservice

Dijkshoorn Verhuisservice verhuist Vlaardingers naar Botswana; een droom wordt werkelijkheid.

Dijkshoorn Euromovers heeft de Vlaardingse Peter Henssen en Katja Visser verhuisd naar Botswana. Ze wonen nu in hun  gastenverblijf maar zij gaan binnenkort beginnen met de bouw van hun huis in Okavango Delta. Katja en Peter willen in Botswana een verschil maken in de levens van vele kinderen en volwassenen.

“Onze ervaring met Dijkshoorn is echt top, van de contacten met Aart die alles voor ons geregeld heeft, de inpakker die met respect met onze spullen omging, het team van verhuizers die vol gezelligheid de container volgeladen hebben tot de container die nu in de bush staat, bij ons in de Okavango Delta in Botswana. Toch wel een klein wonder!” aldus Katja en Peter.

Katja heeft haar kinderjaren doorgebracht in Maassluis. Doordat zij haar middelbare school in Vlaardingen heeft gevolgd, brengt ze het merendeel van haar tijd door In Vlaardingen. Als Katja twintig is gaat ze in Vlaardingen wonen maar de meeste tijd brengt ze door buiten Vlaardingen. Katja is namelijk erg reislustig en maakt reizen naar Azië en Zuid-Amerika. In Zuid-Amerika komt ze op iedere uithoek van het continent. 

Na vele verhalen over zuidelijk Afrika volgen er enkele reizen naar Kenia en Ethiopië. Katja vindt het prachtige landen maar de vonk slaat nog niet over. Totdat haar echtgenoot Peter haar meevraagt voor een avontuur naar Zuid-Afrika en Botswana. Met een 4x4 rijden en kamperen ze door natuurparken in met name Botswana. Peter en Katja gaan zich thuis voelen in het prachtige Botswana. Na meerdere vakanties naar het zuidelijke Afrika stellen zij zich het doel om op 31 december 2018 in Botswana te werken en te wonen.

In 2017 gaan Peter en Katja naar Botswana om een huurhuis te zoeken. Maar het plan loopt anders. Katja en Peter komen in gesprek met een eigenaar van een lodge en geven aan dat ze in Botswana willen gaan wonen. Deze eigenaar brengt ze bij een naburig plot dat te koop staat en de twee besluiten direct om deze 15 hectare grond te kopen, aan de uitlopers van de Okavango Delta.

Nadat zij in augustus 2018 hun werk- en verblijfsvergunning hebben gekregen kan de grote verhuizing beginnen. Peter en Katja kopen bij Dijkshoorn Euromovers een container die vol geladen naar Botswana kan vertrekken. Via de haven van Kaapstad komt eind januari de container aan die nu in de bush staat in de Okavango Delta in Botswana. “We zijn dan ook alle medewerkers van Dijkshoorn dankbaar dat wij onze spullen nu op onze nieuwe plek hebben mogen ontvangen!” aldus Peter en Katja. 

Peter en Katja wonen nu nog tijdelijk in hun eerste gastenverblijf. Op korte termijn gaan zij beginnen met de bouw van hun huis en met nog twee gastenverblijven is intussen gestart. De core business van Peter en Katja is het geven van persoonlijke leiderschapstrainingen waar ze af en toe voor naar Nederland komen, verdiepende trainingen op hun landgoed waarbij ze een combinatie maken met de kracht van prachtige natuur van Botswana. “We nemen de deelnemers niet alleen mee op safari naar zichzelf maar ook echt naar de big five bij ons om de hoek.” aldus Peter. Naast leiderschapstrainingen geven Peter en Katja ook financiële en managementtrainingen aan de lokale bevolking.

Meer lezen kan via https://pehekavi.wordpress.com , www.phazama-farm.com  of www.leadership2impact.com

Wilt u ook van uw dromen werkelijkheid maken? En wilt u gaan verhuizen naar een prachtige bestemming zoals Peter en Katja? Neem dan contact op met Dijkshoorn Euromovers.