010 - 24 805 22

In- en uitpakservice

Tijdens de drukke verhuisperiode kunt u de tijd heel goed gebruiken. Daarom bieden wij onze inpakservice aan. Met deze inpakservice worden u goederen met de grootste zorg verpakt door de ervaren verhuizers van Dijkshoorn Verhuisservice. Wij helpen u met het op rustige wijze inpakken van de stevige verhuisdozen maar ook met het uitpakken, indien gewenst.

Veel mensen pakken de verhuisdozen zelf in. Het inpakken bestaat uit het vullen van de verhuisdozen met alle losse spullen die aanwezig zijn in kasten en het huis. Het inpakken kost erg veel tijd, waardoor u dagen en soms weken van tevoren tussen de verhuisdozen moet leven. De inpak werkzaamheden kunnen door onze ervaren verhuizers vaak binnen een dag worden uitgevoerd. Goed inpakken vereist inzicht, snelheid en kwaliteit. Wij kunnen u hierin ontzorgen.

Professionele materialen

Tijdens het inpakken met de verhuizing maken wij gebruik van professionele materialen. De verhuismaterialen die wij gebruiken zijn; Stevige verhuisdozen, barrels, schilderijboxen, TV hoezen, matras hoezen, garderobeboxen en uiteraard onze verpakkingsmaterialen pakpapier en noppenfolie

Voordelen in- en uitpakservice;

  • Het bespaart u veel tijd en energie
  • Het inpakken wordt gedaan door onze ervaren verhuizers
  • Uw huis blijft intact en bewoonbaar tot de dag van de verhuizing.
  • De goederen zijn verzekerd.

Internationale verhuizing

Kleinere spullen, zoals serviezen, glaswerk, boeken, schilderijen, lampen en hangende kleding kunt u het beste door onze professionals in laten pakken. Uw kostbare zaken worden met extra aandacht verpakt. Zo kan uw inboedel met een veilig gevoel worden geladen in de verhuiswagen of zeecontainer. Ook uw hangende kleding vervoeren wij met speciale, afsluitbare garderobeboxen. Zo is de kleding bescherm tegen vuil en weersinvloeden.

Bij een internationale verhuizing naar Canada en de Verenigde Staten moet u uw inboedel verplicht door Dijkshoorn Verhuisservice laten inpakken. Bij verhuizingen naar andere internationale bestemmingen is dit niet verplicht, echter raden wij dit wel altijd aan! Als wij alles inpakken is uw gehele inboedel verzekerd. Wanneer u zelf gaat inpakken, zijn de door u ingepakte goederen niet verzekerd. 

U kunt kiezen voor de volledige inpakservice van Dijkshoorn maar ook kunt u alleen de breekbare spullen door ons laten inpakken.

Onze taxateur kan tijdens een persoonlijk bezoek, advies geven of bepaalde goederen speciaal moeten worden ingepakt.

Bij Dijkshoorn Verhuisservice worden al uw spullen op rustige wijze ingepakt.
 
Onze verhuisdozen zijn ideaal voor een verhuizing of opslag. Door de vouwconstructie is de doos zwaar te belasten tot 50 kg. Door deze volledig dichte bodem hoef je niet bang te zijn dat de bodem uitscheurt of open schiet bij het tillen. De unieke sluiting zorgt ervoor dat je de doos goed kunt sluiten maar ook goed kunt stapelen. De verhuisdoos is voorzien van 2 handgrepen en gemaakt van hoogwaardig karton. Gemaakt van dubbelgolf karton, dus veel steviger dan de standaard bouwmarkt dozen!
 
Tijdens de verhuizing gebruiken wij verhuisdekens. De verhuisdekens zijn ideaal te gebruiken tijdens transport en verhuizing. Voor het beschermen van uw meubels, tv of andere kras en breuk gevoelige producten.
 
Dijkshoorn levert etiketten om op de verhuisdozen te plakken. Plak de etiketten op de verhuisdozen en noteer waar de doos heen mag. Etage, kamer, naam en afdeling kan ingevuld worden zodat er nooit meer iets kwijt raakt. Aangezien de etiketten afneembaar zijn laten ze geen restjes achter als ze van dozen en/of meubels verwijderd worden.De verhuisdozen kunt u zelf stickeren of door Dijkshoorn Verhuisservice laten stickeren.