010 - 24 805 22

Bijzondere stukken

Bijzondere stukken | Verhuizen

Kluizen, piano’s kunstwerken, maquettes, machines of kopieerapparaten. Op inventieve en verantwoorde wijze verhuizen wij zware, gevoelige of kwetsbare items. U kunt hier ook denken aan een compleet machinepark.

Kunst & Antiek

Kunst en antiek is niet alleen kostbaar bezit. Het is vaak van onschatbare waarde voor de eigenaar. Het is onvervangbaar. Kunst en antiek vervoeren en opslaan, vergt dus een specialistische aanpak. Met aandacht, zorg en veel expertise.

Het art team van Dijkshoorn Verhuisservice bestaat uit volledig gekwalificeerde art handles. Dit zijn experts op het gebied van kunst in het algemeen, van het verpakken en vervoeren van kunst, verzekeringen, kunstregistratie en techniek. U kunt uw kunst met een gerust hart aan onze art handlers meegeven. 

Beurzen en expo’s

Beurzen en exposities zijn voor de meeste bedrijven geen dagelijkse routine. Dijkshoorn Verhuisservice heeft de ervaring met het in- en ontruimen van beurslocaties en exposities in binnen- en buitenland. Wij zijn dan ook gewend aan zeer korte opbouwtijden. Enkele verhuisploegen zijn speciaal hiervoor opgeleid en vinden door hun jarenlange ervaring geen klus te groot. Natuurlijk worden ook deze transporten uitgevoerd met lucht geveerde verhuiswagens.

Hightech

Bij het vervoeren van hightech diensten zijn lucht geveerde vrachtwagens met klimaatbeheersing (tussen de 18 en 24 graden Celsius) nodig. Hierdoor levert het vervoer van kwetsbare hightech geen problemen op. Onze wagens zijn vanzelfsprekend voorzien van alle veiligheidsmaatregelen. Het vervoer wordt geregeld door personeel dat speciale scholing heeft voor dit soort transport. Indien noodzakelijk kan individuele instructie gegeven worden voor, tijdens en na het transport. Uw kostbare hightech is bij Dijkshoorn Verhuisservice absoluut in goede handen.

Machineverplaatsing

Industriële verhuizingen in de vorm van afzonderlijke machines, een productielijn of een complete fabriek; Dijkshoorn Verhuisservice is in staat deze verhuizing op deskundige wijze uit te voeren. Dit is zelfs mogelijk op basis van turn-key afspraken. Wij verpakken machines of onderdelen daarvan in onze eigen verpakkingswerkplaatsen. Vlonders, kratten of kisten maken wij zo nodig op maat in hout, karton of kunststof. Ook beschikken wij over eigen kranen, waarmee het gereedmaken, het opladen en eventueel plaatsen van de machine(s) in eigen beheer wordt uitgevoerd. Dijkshoorn Verhuisservice verzorgt wereldwijd uw industriële verhuizing.

Piano, orgels en vleugels

Piano's, vleugels en andere kostbare voorwerpen zijn gevoelig voor veranderingen in klimaat (luchtvochtigheid). De voorwerpen zijn moeilijk te hanteren en lopen snel kleine beschadigingen op. Wilt u dus uw piano verhuizen? Huur dan Dijkshoorn Verhuisservice in!

Wij hebben tientallen jaren ervaring met het vervoeren van kostbare artikelen, zoals een piano. Met onze vakmanschap waarborgen wij uw speciale meubelstukken tijdens het vervoeren. Dijkshoorn Verhuisservice beschikt over modern en professioneel materiaal dat daarbij behulpzaam kan zijn.

Ook voor tijdelijke opslag hebben wij een verwarmde en beveiligde opslagruimte.