010 - 24 805 22

Opslag en beheer zakelijke inboedel

Opslag en beheer zakelijke inboedel

Flexibel en vertrouwd uw goederen in de verwarmde en beveiligde opslag van Dijkshoorn Verhuisservice

Komt u ruimte te kort? Bij ons kunt u terecht voor het huren van een opslagruimte en voor diverse beheer, zowel zakelijk als particulier. Zo kunt u uw inboedel bijvoorbeeld tijdelijk onderbrengen bij een verbouwing, uw inventaris bij ons opslaan en uw archieven door ons laten beheren in elektronisch beveiligde ruimtes. 

Meubelopslag

Wanneer uw bedrijf verhuist of wanneer er een verbouwing plaatsvindt kan het zijn dat het meubilair of een deel ervan tijdelijk opgeslagen moet worden. Onze verwarmde en beveiligde opslagloods zorgt ervoor dat uw eigendommen beschermd en in goede conditie op u wachten.

Opslag van uw inboedel

Bent u van plan om te verbouwen? Of heeft u tijdens u verhuizing meubelopslag nodig? U kunt bij ons terecht voor het tijdelijk onderbrengen van uw inboedel. De opslag vindt altijd plaats in verwarmde en beveiligde ruimtes.

De inboedel kan bij u worden opgehaald en door onze medewerkers in de container(s) worden geplaatst. Na de opslagperiode kan het weer worden afgeleverd in uw nieuwe woning. Deze methode wordt ook veel gebruikt bij renovaties/verbouwingen.

Het kan zijn dat uw inboedelverzekeraar niet uw inboedel verzekert tijdens de opslagperiode. Wij kunnen dan voor u een tijdelijke verzekering afsluiten. Zo kunt u zonder zorgen uw inboedel opslaan. 

Opslagruimte voor kunst en antiek

Een opslagruimte voor kunst en antiek vraagt om perfectie. Wij leveren geconditioneerd (wereldwijd) transport en beschikken over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen. Indien nodig zijn er extra fysieke bewakingsfaciliteiten mogelijk voor uw kunst of antiek. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een gerenommeerde naam bij befaamde musea opgebouwd. Uit discretie overwegingen kunnen wij u hier pas na het maken van een afspraak verder over informeren.