010 - 24 805 22

Zakelijke verhuizing

Zakelijk verhuizen

Wilt u uw bedrijfsverhuizing zo veel mogelijk uit handen geven aan professionals?

Een bedrijfsverhuizing is een groot project. Aandacht voor elk detail en goede coördinatie is belangrijk. Wij plannen alles nauwkeurig en zorgen voor een zorgeloze afhandeling. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf of instelling probleemloos wordt verhuisd. Dijkshoorn Verhuisservice heeft ervaring met complexe verhuizingen en voldoet aan alle kwaliteitsnormen.

 

Raamcontracten

Heeft u regelmatig met een bedrijfsverhuizing te maken? Met onze raamcontracten krijgt u aantrekkelijke kortingen op de verhuisprijs en voldoende keuzemogelijkheden. Dijkshoorn Verhuisservice levert kwalitatief hoge diensten. Deze zijn met een Dijkshoorn Verhuisservice raamcontract toch betaalbaar!

Het grote voordeel van Dijkshoorn Verhuisservice is dat wij kunnen terugvallen op ons netwerk, in binnen- en buitenland. Wij werken samen en komen zo nooit capaciteit te kort. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

 

Onze projectmanager regelt uw bedrijfsverhuizing

Projectmanagers helpen u met de planning en begeleiden u tijdens de verhuizing. Ook zorgen zij na afloop voor een goede nazorg. De projectmanager van uw zakelijke verhuizing zorgt voor: 

  • De afstemming met leveranciers, bouwondernemers etc.;
  • Het bepalen van de looproutes tijdens de verhuizing;
  • De kamerinrichting van het nieuwe pand;
  • Het schoon opleveren van het nieuw te betrekken pand;
  • Het schoon opleveren van het oude pand na verhuizing.

Onze Referenties

lely  dewijzer    lmc    hef_logo    primo.    gemeente vlaardingen

Zakelijk verhuizen diensten