010 - 24 805 22

Vacature verkoper / taxateur

Vacature verkoper/taxateur

Voor 24 - 32 uur per week (dagen in overleg)

Dijkshoorn Verhuisservice gevestigd in Vlaardingen is op zoek naar een Accountmanager ter versterking van ons sales team. Ben jij iemand die snel kan schakelen, het leuk vindt om dagelijks contact te hebben met klanten? Dan zoeken wij jou!

Enthousiaste proactieve commerciële collega (verkoper/taxateur) met ervaring in de verhuisbranche

 

Wat ga je doen?

In eerste instantie zal je vanuit kantoor onze leads proactief benaderen. In deze rol ben je de onderscheidende gesprekspartner en voorzie je onze potentiële klanten van gerichte informatie en plan je afspraken om de te verhuizen inboedel op te nemen en de wensen van de klant te inventariseren. Dit doe je op locatie of doormiddel van een video-call. Vervolgens maak je een offerte op maat en houdt het vervolgtraject in de gaten.

Wie ben jij?

Je bent op en top verkoper en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en vindt het leuk om in teamverband het uiterste uit jezelf en collega’s te halen, bent commercieel creatief en beschikt over een brede algemene ontwikkeling. Verder heb je een meer dan gemiddeld commercieel denkvermogen, bent zelfstandig en accuraat en natuurlijk heb je een goed gevoel voor humor!

Je bent een representatief en enthousiast salestalent met:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring (ervaring in de verhuisbranche is een sterke pré)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Zelfstandig en in team verband kunnen functioneren
  • Lef, scoringsdrang, standvastigheid en doorzettingsvermogen, je denkt niet in problemen maar in uitdagingen en oplossingen.

 

Solliciteren!

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als verkoper/taxateur bij Dijkshoorn Verhuisservice en herken jij je in de bovengenoemde functie- en persoonskenmerken, stuur dan je curriculum vitae en motivatiebrief o.v.v. verkoper/taxateur naar ma@dijkshoorn.nl.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie neem contact op met Miranda Ankone op 010-4452559 (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag).

Wil je meer weten over Dijkshoorn Verhuisservice? Check: www.dijkshoorn.nl.