010 - 24 805 22

Particulier verhuizen?

Particulier verhuizen

Verhuizen is voor veel mensen een grote stap. Het is stressvol en er komt veel bij kijken. Zo is een goede voorbereiding erg belangrijk. Maar hoe combineert u dat als u het al druk genoeg heeft met uw kinderen of uw werk? Dan is het fijn als er een vakkundig verhuisbedrijf voor u klaarstaat met advies en oplossingen.

Met onze verhuisdienst kiest u zelf hoeveel u zelf doet en hoeveel u door ons laat doen. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de grote meubelstukken te laten verhuizen. Maar wij verhuizen natuurlijk ook graag uw hele inventaris. Dijkshoorn Verhuisservice is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dat biedt vertrouwen. Een erkende verhuizer voldoet namelijk aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Uw verhuizing vakkundig uitgevoerd

Verhuizen is een vak. Als u al een keer verhuisd bent, kunt u dat waarschijnlijk bevestigen. De meeste tijd zit in de voorbereiding. Wij helpen u daarbij met een persoonlijke checklist die we stap voor stap met u doorlopen. Wij helpen u met inpakken, leveren stevige verhuisdozen, transport, technische oplossingen en eventueel het uitpakken. U kunt er ook voor kiezen om uw meubilair door ons te laten (de)monteren. Daarnaast kan onze Handyman onder andere uw lampen ophangen en uw wasmachine aansluiten. 

Expertise op elk gebied

Elke verhuizing is anders. U kunt erop rekenen dat wij ervaring hebben met elke situatie. Heeft u grote kasten of ander meubilair dat moeilijk via de trap naar beneden vervoerd kan worden? Dan maken de verhuizers van Dijkshoorn Verhuisservice gebruik van een verhuislift. Heeft u kunst of antiek in huis? Dan schakelen wij ons team van professionele art handlers in. Heeft u inboedel die u in uw nieuwe woning niet kwijt kunt? Uw inboedel slaan we graag tijdelijk voor u op. Voor elk probleem hebben wij een oplossing.

De verhuisdag zelf

Op de verhuisdag zelf ontzorgen wij u zoveel mogelijk. U kunt ondertussen de kinderen naar school brengen, boodschappen doen of de laatste voorbereidingen treffen in uw nieuwe woonomgeving. Dat is makkelijk! Daarnaast is uw inboedel op waarde verzekerd met een garantiecertificaat. Dat biedt extra zekerheid. Indien nodig regelen wij de ontheffingen om bij u voor de deur te staan.

Wilt u in één dag op uw eigen bank genieten van uw nieuwe woning? Vraag dan nu een offerte aan!