010 - 24 805 22

Personeelsverhuizingen

Wij werken voor bedrijven én particulieren. Daarom zijn wij de ideale partner voor uw personeelsverhuizingen. Wij werken met raamcontracten. Hierin worden de regels en prijsafspraken nauwkeurig vastgelegd. Zo is het voor uw medewerkers duidelijk wat zij wel of niet door u vergoed krijgen. Daarnaast schept het duidelijkheid over wat zij eventueel zelf kunnen afnemen en tegen welke tarieven. In onze raamcontracten krijgt u de garantie van een zorgeloze verhuizing tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kan uitgebreid worden met relocation services. Dat uw medewerkers zich zonder zorgen snel thuis zullen voelen, is prettig. Zowel voor de medewerkers, als voor u.
  
Internationaal verhuizen
Door ons internationale netwerk zijn personeelsverhuizingen van en naar het buitenland geen probleem. Ook een verhuizing in het buitenland regelen wij. Door onze internationale standaards leveren wij tegen zeer gunstige tarieven kwalitatief hoogwaardige diensten.

Met Dijkshoorn Verhuisservice heeft u als werkgever een betrouwbare verhuispartner die uw belangen goed aanvoelt en zorgt voor probleemloze personeelsverhuizingen. Zo heeft u er verder geen omkijken meer naar!

Raamcontracten
Voor bedrijven die vaak te maken hebben met internationale verhuizingen, biedt Dijkshoorn Verhuisservice raamcontracten aan. Wij begrijpen dat uw medewerkers zich zo snel mogelijk ‘thuis’ willen voelen in hun nieuwe werk- en leefomgeving. Dat begint met een zorgeloze verhuizing. Een raamcontract biedt een vast tarief voor een vaste kwaliteit. Dit wordt afgestemd op uw specifieke wensen en eisen die passen  bij uw organisatie en verhuispolicy.

 
Documenten goed geregeld
Dat de verhuizing van uw medewerkers goed geregeld is, staat voorop. Maar de service van Dijkshoorn Verhuisservice gaat verder dan dat. Wij bieden assistentie met inpakken en verzorgen gespecialiseerd vervoer. Daarbij besteden wij speciale zorg aan antiek, design of kunst. Uw medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken over douaneformaliteiten. Die nemen wij voor onze rekening. 

Opslag
Blijven uw medewerkers voor een korte tijd in het buitenland? Dan kunnen onze opslagmogelijkheden uitkomst bieden. Dijkshoorn Verhuisservice biedt u flexibele opslagfaciliteiten die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Het persoonlijke inventaris van uw medewerkers kan zo worden opgeslagen in een passende opslagruimte en blijft in goede conditie door onze klimaatbeheersing.