010 - 24 805 22
8,7

154 beoordelingen

Over Dijkshoorn Euromovers

Over Dijkshoorn

Over Dijkshoorn Euromovers

Dijkshoorn Euromovers B.V. is een traditioneel verhuisbedrijf dat is gevestigd in Vlaardingen. Dijkshoorn Euromovers is een allround verhuisbedrijf, opgericht in 1952, dat in de regio een goede naam heeft opgebouwd. Dit is mede gekomen door de flexibiliteit van de dienstverlening en het nakomen van afspraken.

De werkzaamheden worden door een grote groep ervaren medewerkers uitgevoerd, die de beschikking hebben over een modern en up-to-date wagenpark en andere hulpmiddelen. Zowel nationaal als internationaal voeren wij verhuizingen uit. Ook meubelgroepage, opslag van goederen, en opslag en beheer van archieven behoren tot ons dienstenpakket.

Kwaliteit staat bij Dijkshoorn Euromovers hoog in het vaandel. De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende verhuizers (OEV). Door de BVQI erkend voor ISO 9001 en tevens VCA*. Tevens zijn we FAIMISO gecertificeerd. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd.

Missie

Dijkshoorn Euromovers verzorgt nationaal en internationaal verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Onze dienstverlening is maatwerk van hoge kwaliteit; voor, tijdens en na de verhuizing. Wij luisteren naar en blijven communiceren met onze klanten. Dijkshoorn Euromovers garandeert u een zorgeloze verhuizing. Dit doen wij op een persoonlijke en eerlijke wijze én met inzet van onze vakbekwame medewerkers, die gebruik maken van moderne hulpmiddelen.

Visie

Dijkshoorn Euromovers wil van elke verhuizing een prettige ervaring maken door het verzorgen van eerlijke en persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de verhuizing.

Interesse in onze dienstverlening of een gratis taxatie? Neem dan contact met ons op via info@dijkshoorn.nl of bel 010-2480522.

EUROMOVERS International

Dijkshoorn Euromovers Nederland B.V. maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen in geheel Europa maar ook in o.a. de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. 
 
De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen.

De onderneming is in 1952 primair voor het transport van goederen over de weg opgericht. Het uitvoeren van verhuizingen is al snel aan de activiteiten toegevoegd. Later zijn ook de meubelgroupage, opslag van goederen en archieven hieraan toegevoegd.
 
Sinds 1987 is Dijkshoorn Euromovers aan de Hoekerstraat in Dijkshoorn Euromovers gevestigd.
 
Het oorspronkelijke pand werd in 1991 uitgebreid met een loods en kantoorruimte aan de Trawlerweg. In 1998 is een nieuwe loods in gebruik genomen, uitgerust met z.g. 'dockshelters'.

Kwaliteitsbeleid

De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is gekwalificeerd als Erkende verhuizer en Erkend Project Verhuizer (EPV).  Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgd door het certificaat ISO 9001 en de veiligheid gegarandeerd door VCA*. Wij beschikken tevens over het FAIMPLUS-certificaat. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.  Als maatschappelijk verantwoorde onderneming hebben wij ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn onze verhuizingen volledig CO2 Neutraal.

Milieubeleid

Dijkshoorn Euromovers verbindt zich ertoe te zorgen voor naleving van alle milieuwetgeving, wettelijke verplichtingen en richtlijnen die betrekking hebben op werkgelegenheid en activiteiten in het werkgebied van onze onderneming. We respecteren onze verplichtingen jegens de gemeenschap en de noodzaak om het milieu te beschermen tegen vervuiling en andere milieurisico's, relevant binnen de context van onze organisatie.

Onze certificeringen

Faimplus
Erkende Project Verhuizers
ISO 14001
Erkende verhuizers
ISO Dijkshoorn
AEO
VCA