010 - 24 805 22

Over Dijkshoorn Verhuisservice

Over verhuisbedrijf Dijkshoorn in Vlaardingen

Over Dijkshoorn Verhuisservice

Dijkshoorn Verhuisservice B.V. is een traditioneel verhuisbedrijf dat is gevestigd in Vlaardingen. Dijkshoorn Verhuisservice is een allround verhuisbedrijf, opgericht in 1952, dat in de regio een goede naam heeft opgebouwd. Dit is mede gekomen door de flexibiliteit van de dienstverlening en het nakomen van afspraken.

De werkzaamheden worden door een grote groep ervaren medewerkers uitgevoerd, die de beschikking hebben over een modern en up-to-date wagenpark en andere hulpmiddelen. Zowel nationaal als internationaal voeren wij verhuizingen uit. Ook meubelgroepage, opslag van goederen, en opslag en beheer van archieven behoren tot ons dienstenpakket.

 

Missie

Dijkshoorn Verhuisservice verzorgt nationaal en internationaal verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Onze dienstverlening is maatwerk van hoge kwaliteit; voor, tijdens en na de verhuizing. Wij luisteren naar en blijven communiceren met onze klanten. Dijkshoorn Verhuisservice garandeert u een zorgeloze verhuizing. Dit doen wij op een persoonlijke en eerlijke wijze én met inzet van onze vakbekwame medewerkers, die gebruik maken van moderne hulpmiddelen.

Visie

Dijkshoorn Verhuisservice wil van elke verhuizing een prettige ervaring maken door het verzorgen van eerlijke en persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de verhuizing.

Interesse in onze dienstverlening of een gratis taxatie? Neem dan contact met ons op via info@dijkshoorn.nl of bel 010-2480522.

Geschiedenis

De onderneming is in 1952 primair voor het transport van goederen over de weg opgericht. Het uitvoeren van verhuizingen is al snel aan de activiteiten toegevoegd. Later zijn ook de meubelgroupage, opslag van goederen en archieven hieraan toegevoegd.
 
Sinds 1987 is Dijkshoorn Verhuisservice aan de Hoekerstraat in Dijkshoorn Verhuisservice gevestigd.
 
Het oorspronkelijke pand werd in 1991 uitgebreid met een loods en kantoorruimte aan de Trawlerweg. In 1998 is een nieuwe loods in gebruik genomen, uitgerust met z.g. 'dockshelters'.

Kwaliteitsbeleid

De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Verhuisservice is gekwalificeerd als Erkende verhuizer en Erkend Project Verhuizer (EPV).  Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgd door het certificaat ISO 9001 en de veiligheid gegarandeerd door VCA*. Wij beschikken tevens over het FAIMPLUS-certificaat. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.  Als maatschappelijk verantwoorde onderneming hebben wij ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn onze verhuizingen volledig CO2 Neutraal.

Milieubeleid

Dijkshoorn Verhuisservice verbindt zich ertoe te zorgen voor naleving van alle milieuwetgeving, wettelijke verplichtingen en richtlijnen die betrekking hebben op werkgelegenheid en activiteiten in het werkgebied van onze onderneming. We respecteren onze verplichtingen jegens de gemeenschap en de noodzaak om het milieu te beschermen tegen vervuiling en andere milieurisico's, relevant binnen de context van onze organisatie.