010 - 24 805 22
8,7

154 beoordelingen

De kernwaarden van ons bedrijf zijn betrouwbaarheid in service, kennis en ervaring en zorg voor onze klanten. Kwaliteit staat bij Dijkshoorn Euromovers hoog in het vaandel.

De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is gekwalificeerd als Erkende verhuizer en Erkend Project Verhuizer (EPV).  Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgd door het certificaat ISO 9001 en de veiligheid gegarandeerd door VCA*. Wij beschikken tevens over het FAIMPLUS-certificaat. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.  Als maatschappelijk verantwoorde onderneming hebben wij ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn onze verhuizingen volledig CO2 Neutraal.

Offerte op maat

Prijsindicatie

Erkende Verhuizers Nederland

Erkende-Verhuizers-dijkshoorn-verhuisbedrijf
Wanneer je gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Misschien word je al een beetje zenuwachtig van het idee. Dat is niet nodig als je kiest voor een Erkende Verhuizer: vriendelijke en vakkundige verhuisspecialisten die je goed advies geven en u alle zorgen uit handen nemen. Waarbij je kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing.

De Erkende Verhuizers worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door een extern bureau.

Waarom een erkende verhuizer?

  • Geen vervoer A naar B, maar een A tot Z verhuizing
  • Je bespaart veel tijd en energie
  • Garanties en verzekering tegen schade beschermen je
  • Algemene voorwaarden die met de consumentenbond zijn opgesteld
  • Vriendelijke en begripvolle verhuizers
  • Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis
  • Je verhuist zonder stress of zorgen
  • Je kostbare spullen zijn in deskundige handen.

Lidmaatschappen

Om uw en onze belangen goed te behartigen in binnen- en buitenland, is Dijkshoorn Euromovers lid van een aantal organisaties

OEV – Organisatie voor Erkende Verhuizers 
FIDI - Fédération Internationale des Deménageurs Internationaux 
FEDEMAC - Federation of European Movers Associations 
IAM – International Association of Movers
 

Onze certificeringen

Faimplus
Erkende Project Verhuizers
ISO 14001
Erkende verhuizers
ISO Dijkshoorn
AEO
VCA