010 - 24 805 22
8,7

154 beoordelingen

Certificeringen

De kernwaarden van ons bedrijf zijn betrouwbaarheid in service, kennis en ervaring en zorg voor onze klanten. Kwaliteit staat bij Dijkshoorn Euromovers hoog in het vaandel.

Kwaliteitsbeleid

De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is gekwalificeerd als Erkende verhuizer en Erkend Project Verhuizer (EPV).  Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgd door het certificaat ISO 9001 en de veiligheid gegarandeerd door VCA*. Wij beschikken tevens over het FAIMPLUS-certificaat. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.  Als maatschappelijk verantwoorde onderneming hebben wij ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn onze verhuizingen volledig CO2 Neutraal.

Milieubeleid

Dijkshoorn Euromovers verbindt zich ertoe te zorgen voor naleving van alle milieuwetgeving, wettelijke verplichtingen en richtlijnen die betrekking hebben op werkgelegenheid en activiteiten in het werkgebied van onze onderneming.

We respecteren onze verplichtingen jegens de gemeenschap en de noodzaak om het milieu te beschermen tegen vervuiling en andere milieurisico's, relevant binnen de context van onze organisatie.

Privacybeleid

De bescherming van de privacy van onze klanten of potentiële klanten en personeelsleden is van groot belang voor het verantwoord gebruik van onze offertes, websites, informatiesystemen en communicatie in het algemeen. Dijkshoorn Euromovers zal nooit persoonlijke informatie openbaar maken of verkopen.

Anti omkoop beleid

Dijkshoorn Euromovers neemt het anti-omkoping en anti-corruptie beleid zeer serieus. Overtreding van dit beleid kan leiden tot disciplinaire maatregelen door Dijkshoorn Euromovers, waaronder ontslag en kan strafrechtelijke procedures met zich mee brengen. 

Om uw en onze belangen goed te behartigen in binnen- en buitenland, is Dijkshoorn Euromovers lid van een aantal organisaties:

OEV – Organisatie voor Erkende Verhuizers 
FIDI - Fédération Internationale des Deménageurs Internationaux 
FEDEMAC - Federation of European Movers Associations 
IAM – International Association of Movers

Onze certificeringen

Faimplus
Erkende Project Verhuizers
ISO 14001
Erkende verhuizers
ISO Dijkshoorn
AEO
VCA