010 - 24 805 22

De kernwaarden van ons bedrijf zijn betrouwbaarheid in service, kennis en ervaring en zorg voor onze klanten. Kwaliteit staat bij Dijkshoorn Euromovers hoog in het vaandel.

De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is gekwalificeerd als Erkende verhuizer en Erkend Project Verhuizer (EPV).  Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgd door het certificaat ISO 9001 en de veiligheid gegarandeerd door VCA*. Wij beschikken tevens over het FAIMPLUS-certificaat. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.  Als maatschappelijk verantwoorde onderneming hebben wij ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn onze verhuizingen volledig CO2 Neutraal.

Offerte op maat

Prijsindicatie

Erkende Project Verhuizers

Erkende-Project-Verhuizers--dijkshoorn-verhuisbedrijf
Dijkshoorn Euromovers is sinds 14 januari 2013 gecertificeerd als Erkend Project Verhuizer. Een verhuisbedrijf met het EPV-keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in projectverhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle projectverhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling of om een kleine lokale bedrijfsverhuizing. Met dit keurmerk bent u verzekerd van value for money ten aanzien van alles wat te maken heeft met de verhuizing: pro-activiteit, service, verzekeringen, garanties, en veiligheid.

Dit mag u als opdrachtgever verwachten:

  • Beste deskundige advies en begeleiding van uw projectverhuizing
  • Topkwaliteit en vakmanschap in de complete uitvoering van uw projectverhuizing
  • Beheersing van het totale verhuisproces
  • Elke projectverhuizing is mogelijk
  • Minimaal oponthoud van uw bedrijfsprocessen

Lidmaatschappen

Om uw en onze belangen goed te behartigen in binnen- en buitenland, is Dijkshoorn Euromovers lid van een aantal organisaties

OEV – Organisatie voor Erkende Verhuizers 
FIDI - Fédération Internationale des Deménageurs Internationaux 
FEDEMAC - Federation of European Movers Associations 
IAM – International Association of Movers