010 - 24 805 22

COVID-19 - intern verhuizen

COVID-19

Is uw bedrijf in de corona tijd gesloten? Of werken er op dit moment veel medewerkers vanuit huis? Wij maken uw kantoor graag "1,5 meter proof" zodat uw bedrijf voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.

Bedrijven zijn na de corona update vn de regering van dinsdag 14 april druk bezig om maatregelen te nemen voor de nieuwe 1,5 meter afstand tussen persooneel binnen de kantoren. In  het tijdperk van kantoortuinen en het nieuwe werken heeft dit impact op de kantoor - en meubelinrichting binnen uw bedrijf.

Het kan misschien betekenen dat er binnen een bedrijf intern verhuisd moet worden om als bedrijf te voldoen aan de 1,5 meter maatregel. Bedrijven moeten een plan van aanpak hebben en er moeten voldaan maatregelen genomen worden om aan de 1,5 meter aanpassing binnen het kantoor te voldoen om weer volledig operationeel te kunnen en mogen zijn.

Dijkshoorn Euromovers is als erkend project verhuizer de specialist op het gebied van interne en project verhuizing voor uw bedrijf. Wij denken graag met u mee on oplossingen voor het nieuwe 1,5 meter wetken binnen de kantoor omgeving.