010 - 24 805 22
8,7

154 beoordelingen

De kernwaarden van ons bedrijf zijn betrouwbaarheid in service, kennis en ervaring en zorg voor onze klanten. Kwaliteit staat bij Dijkshoorn Euromovers hoog in het vaandel.

De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is gekwalificeerd als Erkende verhuizer en Erkend Project Verhuizer (EPV).  Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgd door het certificaat ISO 9001 en de veiligheid gegarandeerd door VCA*. Wij beschikken tevens over het FAIMPLUS-certificaat. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.  Als maatschappelijk verantwoorde onderneming hebben wij ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn onze verhuizingen volledig CO2 Neutraal.

Offerte op maat

Prijsindicatie

AEO Douanevereenvoudigingen

aeo-dijkshoorn-verhuisbedrijf

Dijkshoorn Euromovers voldoet aan de hoogste eisen, zoals gesteld door de douanewetgeving. Met het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat worden de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd. De Europese Unie biedt Dijkshoorn Euromovers met de status van Authorised Economic Operator (AEO) de volgende voordelen in het internationale handelsverkeer:

  • Minder logistiek oponthoud
  • Lagere administratieve lasten
  • Hogere betrouwbaarheid
  • Grotere efficiency
  • Hoge snelheid van douane-afhandeling
  • Wederzijdse erkenning

Lidmaatschappen

Om uw en onze belangen goed te behartigen in binnen- en buitenland, is Dijkshoorn Euromovers lid van een aantal organisaties

OEV – Organisatie voor Erkende Verhuizers 
FIDI - Fédération Internationale des Deménageurs Internationaux 
FEDEMAC - Federation of European Movers Associations 
IAM – International Association of Movers
 

Onze certificeringen

Faimplus
Erkende Project Verhuizers
ISO 14001
Erkende verhuizers
ISO Dijkshoorn
AEO
VCA