nl-NLen-US
+31 10 24 805 22

Senior services

Senior services

seniorenverhuizingEvery care and attention

For many people moving is a major step, creating a lot of stress. That applies even more for senior citizens. It is good to have somebody to offer the necessary support.
Euromovers specializes in removals for senior citizens. These may be older people who are downsizing or moving to assisted housing. However they can also be the residents of a care home who are moving to new accommodation. We take time for everybody.

 

Zorg en aandacht voor uw verhuizing

Wanneer u zich in een gevorderde levensfase bevindt, is een verhuizing vaak een hele opgave. Zelf verhuizen vergt veel moeite, tijd en stress. Een nieuwe woonomgeving, inpakken van de persoonlijke spullen en soms misschien zelfs afscheid nemen van het vertrouwde meubilair. Een verhuizing is voor ouderen niet niks. Dijkshoorn Euromovers neemt voor iedereen de tijd.

 

Intensieve begeleiding

Het tempo van een ‘normale’ verhuizing ligt erg hoog. Voor senioren is dat hoge tempo niet prettig. Dijkshoorn Euromovers neemt alle tijd om ouderen op een fijne manier naar de nieuwe woonomgeving te brengen. Dijkshoorn Euromovers heeft gespecialiseerde verhuisdirigentes, die expert zijn in het begeleiden van senioren. De verhuisdirigentes kunnen ook regelen dat de woning leeggeruimd wordt, of dat de huurwoningen worden hersteld in oorspronkelijke staat.

 

Inpakservice

Het inpakken van alle verhuisdozen kan erg intensief zijn voor ouderen. Daarom bieden wij voor senioren onze inpakservice aan. Met deze inpakservice worden u goederen met de grootste zorg verpakt door de ervaren verhuizers van Dijkshoorn Euromovers. Wij helpen u met het op rustige wijze inpakken van de stevige verhuisdozen maar ook met het uitpakken, indien gewenst.

 

Extra senioren service

De service van Dijkshoorn Euromovers is grenzeloos. Wij kunnen u helpen met de volgende diensten:

  • Op rustige wijze in- en uitpakken van de verhuisdozen
  • Oude woning leeghalen en schoonmaken
  • Handymanservice met het verrichten van klussen, zoals het ophangen van lampen.
  • Verhuisdirigent die gordijnen en/of nieuwe vloerdekking zoeken voor u nieuwe woning, maar ook uw nieuwe woning kan inrichten.


In één dag is uw nieuwe verblijf klaar om in te wonen. Alles tot in de puntjes geregeld: televisiezenders zijn geprogrammeerd, de gordijnen zijn opgehangen, ijskast en wasmachine zijn aangesloten, schilderijen en lampen worden opgehangen. Kortom: u wordt ontzorgd.

Onze verhuizers zijn zorgzaam en begripvol en zullen op een respectvolle manier met uw eigendommen omgaan. 

 

Opslag inboedel

Als er na de verhuizing overtollige inboedel achterblijft dan kan dat bij Dijkshoorn Euromovers opgeslagen worden. De eigenaar ontvangt een gedetailleerde inventarislijst. Indien gewenst, kunnen wij de achtergebleven inboedel ook schenken aan een goed doel.

 

Seniorenverhuizing diensten