010 - 24 805 22

Verhuizen naar Zuid Afrika

Zuid-Afrika

Een heerlijk klimaat, heerlijke wijnen, de prachtige natuur en vooral het ‘goede leven’. Wilt u gaan emigreren naar Zuid Afrika?
 
Vertrekt u naar Kaapstad of Johannesburg? Bij een internationale verhuizing van Nederland naar Zuid Afrika wilt u zich vast graag snel thuis voelen in uw nieuwe omgeving. Daarom is het fijn om geen omkijken te hebben naar uw verhuizing. Dijkshoorn Euromovers regelt professioneel en met persoonlijke zorg de verhuizing van uw inboedel. Zodat u zich kunt richten op uw nieuwe leef- of werkomgeving.

Populaire steden:

 • Johannesburg
 • Soweto
 • Kaapstad
 • Pretoria
 • Durban
   
   
   
 • Tembisa
 • Katlehong
 • Umlazi
 • Soshanguve
 • Randburg

 
 
 
 
 
Algemene informatie
Zuid Afrika heeft 55 miljoen inwoners op een oppervlakte van 1.221.037 km2. Zuid Afrika heeft, op India na, de meeste officiële talen. Zuid Afrika kent de volgende elf officiële talen; Afrikaans, Engels, Zuid-Ndebele, Noord-Sotho, Zuid-Sotho, Swazi, Tsjonga, Tswana, Venda, Xhosa en Zoeloe. De meest gebruikte immigrantentalen zijn Portugees, Duits en Frans. Sinds de totstandkoming van het democratisch Zuid-Afrika in 1994 bestaat Zuid Afrika uit de volgende negen provincies; West-Kaap, Noord-Kaap, Oost-Kaap, KwaZoeloe-Natal, Vrijstaat, Noordwest, Gauteng, Mpumalanga en Limpopo.

Zuid Afrika heeft voor het grootste gedeelte een halfwoestijnklimaat en langs de kust een subtropisch klimaat. Overdag is het zonnig en in de nacht wordt het koel. De maand Januari is de warmste maand en de maand Juli is de koudste maand. Andere klimaten die in Zuid Afrika voorkomen zijn steppeklimaat en het gematigd klimaat.

Ongeveer 75 procent van de Zuid-Afrikaanse bevolking is Christelijk. De meeste Christenen sluiten zich aan bij de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Zion Christian Church. Naast de Christenen bestaat een kleiner deel van de Zuid Afrikaanse bevolking uit Moslims, Hindoes en Joden, atheïsten en agnosten. Veel Afrikanen combineren hun geloof met traditionele geloven en gebruiken.

De economie van Zuid Afrika is de grootste van heel Afrika. Veel sectoren zijn goed ontwikkeld. Toch is Zuid Afrika een ontwikkelingsland. Dit komt door het lage inkomen van een grote groep van de bevolking. De munteenheid in Zuid-Afrika is de Zuid-Afrikaanse rand. Het BBP per hoofd in Amerikaanse dollar is 5.824.

Dijkshoorn Euromovers
Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar het buitenland. Met onze checklist en persoonlijke begeleiding komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij regelen de douaneformaliteiten voor u en zorgen voor veilig vervoer. Of dit nu over land is of per lucht- of zeevracht. Door de omvang van onze internationale organisatie kunnen wij verhuizingen naar het buitenland combineren en krijgt u altijd de beste prijs-kwaliteitsgarantie.

Dijkshoorn Euromovers maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hooggekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen over de hele wereld. Ook in Zuid Afrika is er een Euromovers gevestigd. 

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards- en kwaliteitseisen.

Benodigde documenten

 • Kopie paspoort
 • Kopie visum
 • Volledig ingevuld douaneformulier
 • Volledig afleveradres in Zuid-Afrika

Dijkshoorn Euromovers regelt voor u;

 • Bill of Lading incl. kopie 
 • Douaneformaliteiten
  Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst
  No demo item exists for the selected template.

Ambassade
De ambassade van Zuid Afrika staat in Den Haag:

Wassenaarseweg 40
2596 CJ Den Haag

De Nederlandse Ambassade is in Pretoria:

0181 Nieuw Muckleneuk 210
Queen Wilhelmina Avenue P.O. Box 117
Pretoria South Africa

Internationale verhuisdiensten

Dijkshoorn Euromovers verzorgt verhuizingen door heel Afrika

Algerije
 
Angola
 
Benin
 
Botswana
 
Birkina Faso
 
Burundi
 
Centraal-Afrika
 
Comoren
 
Democratisch Congo
 
Djibouti
 
Egypte
 
Equatoriaal-Guinea
 
Eritrea
 
Ethiopië
 
Gabon
 
Gambia
 
Ghana
 
Guinee
 
Guinee-Bissau
 
Ivoorkust
 
Kaapverdië
 
Kameroen
 
Kenia
 
Lesotho
 
Liberia
 
Libië
 
Madagaskar
 
Malawi
 
Mali
 
Marokko
 
Mauritanië
 
Mauritius
 
Mozambique
 
Namibië
 
Niger
 
Nigeria
 
Oeganda
 
Republiek Congo
 
Rwanda
 
Sao Tomé en Principe
 
Senegal
 
Seychellen
 
Siarra Leone
 
Soedan
 
Somalië
 
Swaziland
 
Tanzania
 
Togo
 
Tsjaad
 
Tunesië
 
Westelijke Sahara
 
Zambia
 
Zimbabwe
 
Zuid-Afrika