010 - 24 805 22

Verhuizen naar Singapore

Singapore

Singapore “de veilige haven” van Azië. Al vele jaren emigreren er mensen naar deze metropool van Azië. Singapore is centraal gelegen in Azië en kent een moderne infrastructuur.
 
Gaat u emigreren naar Singapore? Bij een internationale verhuizing van Nederland naar Singapore wilt u zich vast graag snel thuis voelen in uw nieuwe omgeving. Daarom is het fijn om geen omkijken te hebben naar uw verhuizing. Dijkshoorn Euromovers regelt professioneel en met persoonlijke zorg de verhuizing van uw inboedel. Zodat u zich kunt richten op uw nieuwe leef- of werkomgeving.
 
 
Algemene informatie
Singapore ligt in het continet Azië. Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar Azië.

In Singapore wonen ongeveer 6 miljoen inwoners op een oppervlakte van 716 km2. Singapore heeft vier officiële talen; Maleis, Engels, Mandarijn en Tamil. Vanuit de regering is Engels de eerste taal en de Engelse taal wordt dus ook enorm gestimuleerd. Singapore is onder te verdelen in vijf regio’s; Centrale regio, Oost regio, West regio, Noord regio en Noord-Oost regio.

Singapore heeft veel verschillende godsdiensten. Een derde van de bevolking uit Singapore is Boeddhist. Andere geloven in Singapore zijn het Christendom, Islam, Taïosme en het Hindoeïsme. Ongeveer 20% van de bevolking zegt niet gelovig te zijn.

Singapore heeft een tropisch klimaat met gedurende het hele jaar door zeer hoge gemiddelde temperaturen. De temperatuur is in Singapore zelden lager dan 20 graden. Overdag stijgt de temperatuur bijna altijd naar de 30 graden.

Singapore heeft een centrale ligging in Azië. Singapore is een internationaal centrum voor industrie en handel. Er is in Singapore sprake van een vrijemarkteconomie, het particuliere bedrijfsleven speelt hierin de grootste rol. De munteenheid in Singapore is de Singapore Dollar. Het BBP per hoofd was in 2016 87.000 Amerikaanse dollar.

Dijkshoorn Euromovers
Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar het buitenland. Met onze checklist en persoonlijke begeleiding komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij regelen de douaneformaliteiten voor u en zorgen voor veilig vervoer. Of dit nu over land is of per lucht- of zeevracht. Door de omvang van onze internationale organisatie kunnen wij verhuizingen naar het buitenland combineren en krijgt u altijd de beste prijs-kwaliteitsgarantie.

Dijkshoorn Euromovers maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hooggekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen over de hele wereld. Ook in Singapore is er een Euromovers gevestigd. 

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards- en kwaliteitseisen.

Benodigde documenten

  • Kopie paspoort
  • Kopie visum
  • Volledig ingevuld douaneformulier
  • Volledig afleveradres in Singapore

Dijkshoorn Euromovers regelt voor u;

  • Bill of Lading incl. kopie 
  • Douaneformaliteiten
  • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst

Ambassade
Singapore heeft geen ambassade in Nederland. De ambassade voor inwoners uit Nederland is in België. De ambassade is in Brussel:

Avenue Franklin Roosevelt 85
1050 Brussel
België

De Nederlandse ambassade is in Singapore:

Singapore 541 Orchard Road #13-01
Liat Towers Singapore 238881 Singapore

Internationale verhuisdiensten

Dijkshoorn Euromovers verzorgt verhuizingen door heel Azië.

Afghanistan
 
Armenië
 
Azerbeidzjan
 
Bahrein
 
Bangladesh
 
Bhutan
 
Brunei
 
Cambodja
 
China
 
Cyprus
 
Filipijnen
 
Georgië
 
Hong Kong
 
India
 
Indonesië
 
Irak
 
Iran
 
Israël
 
Japan
 
Jemen
 
Jordanië
 
Kazachstan
 
Kirgizië
 
Koeweit
 
Laos
 
Libanon
 
Malediven
 
Maleisië
 
Mongolië
 
Nepal
 
Noord-Korea
 
Oezbekistan
 
Oman
 
Oost-Timor
 
Pakistan
 
Palestina
 
Qatar
 
Rusland
 
Saoudi-Arabië
 
Singapore
 
Sri Lanka
 
Syrië
 
Tadzjikistan
 
Taiwan
 
Thailand
 
Turkije
 
Turkmenistan
 
Verenigde Arabische Emiraten
 
Vietnam
 
Zuid-Korea