010 - 24 805 22

Verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten is één van de snelst groeiende landen in de wereld. Veel Nederlands vertrekken naar Abu Dhabi of Dubai om er te werken.
 
Vertrek u naar de Verenigde Arabische Emiraten? Bij een internationale verhuizing van Nederland naar de Verenigde Arabische Emiraten.  wilt u zich vast graag snel thuis voelen in uw nieuwe omgeving. Daarom is het fijn om geen omkijken te hebben naar uw verhuizing. Dijkshoorn Euromovers regelt professioneel en met persoonlijke zorg de verhuizing van uw inboedel. Zodat u zich kunt richten op uw nieuwe leef- of werkomgeving.

  
Populaire steden:

 • Dubai
 • Abu Dhabi
 • Sharjah
 • Al Ain
 • Ajman
   
   
   

Algemene informatie
De Verenigde Arabische Emiraten ligt in het continent Azië. Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar Azië. 

In de Verenigde Arabische Emiraten wonen ongeveer 6 miljoen inwoners op een oppervlakte van 83.666 km2. De officiële taal in de Verenigde Arabische Emiraten is Arabisch. De meeste mensen kunnen hier Engels praten. De Engelse taal is ook de handelstaal. De Verenigde Arabische Emiraten bestaan uit de zeven volgende emiraten: Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, Sharjah, Dubai, Ras al-Khaimah en Umm al-Qaywayn

In de Verenigde Arabische Emiraten is er sprake van een warm woestijnklimaat. Er valt weinig neerslag. De winters zijn warm en de zomers zijn heet. De staatsgodsdienst van de Verenigde Arabische Emiraten is de Islam. Het grootste gedeelte van de bevolking hangt de soennitische Islam aan. Andere religies in de Verenigde Arabische Emiraten zijn Sjiisme, Katholicisme , Christendom en het Hindoeïsme.

De Verenigde Arabische Emiraten is een van de meest ontwikkelde landen op de wereld. Dit komt mede door een hoog geïndustrialiseerde economie. De Verenigde Arabische Emiraten hebben een enorme olievoorraad. Petroleum is ook de grootste bron van inkomsten in de Verenigde Arabische Emiraten. De munteenheid in de Verenigde Arabische Emiraten is de VAE-dirham. Het BBP per hoofd is afgelopen decennia gigantisch gegroeid en was is 2017 68.600 Amerikaanse dollar.

Dijkshoorn Euromovers
Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar het buitenland. Met onze checklist en persoonlijke begeleiding komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij regelen de douaneformaliteiten voor u en zorgen voor veilig vervoer. Of dit nu over land is of per lucht- of zeevracht. Door de omvang van onze internationale organisatie kunnen wij verhuizingen naar het buitenland combineren en krijgt u altijd de beste prijs-kwaliteitsgarantie.

Dijkshoorn Euromovers maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hooggekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen over de hele wereld. Ook in de Verenigde Arabische Emiraten zijn er meerdere Euromovers gevestigd. 

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards- en kwaliteitseisen.

Benodigde documenten

 • Kopie paspoort
 • Kopie visum
 • Volledig ingevuld douaneformulier
 • Volledig afleveradres in Verenigde Arabische Emiraten.

Dijkshoorn Euromovers regelt voor u;

 • Bill of Lading incl. kopie 
 • Douaneformaliteiten
 • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst

 

Ambassade
De ambassade van de Verenigd Arabische Emiraten staat in Den Haag:

Eisenhowerlaan 130
2517KN 's-Gravenhage

De Nederlandse Ambassade is in Abu Dhabi :

Office Tower - Bldg no. 11, 14th floor
Al Khaleej Al Arabi Street
P.O. Box 46560
Abu Dhabi

Internationale diensten

Dijkshoorn Euromovers verzorgt verhuizingen door heel Azië.

Afghanistan
 
Armenië
 
Azerbeidzjan
 
Bahrein
 
Bangladesh
 
Bhutan
 
Brunei
 
Cambodja
 
China
 
Cyprus
 
Filipijnen
 
Georgië
 
Hong Kong
 
India
 
Indonesië
 
Irak
 
Iran
 
Israël
 
Japan
 
Jemen
 
Jordanië
 
Kazachstan
 
Kirgizië
 
Koeweit
 
Laos
 
Libanon
 
Malediven
 
Maleisië
 
Mongolië
 
Nepal
 
Noord-Korea
 
Oezbekistan
 
Oman
 
Oost-Timor
 
Pakistan
 
Palestina
 
Qatar
 
Rusland
 
Saoudi-Arabië
 
Singapore
 
Sri Lanka
 
Syrië
 
Tadzjikistan
 
Taiwan
 
Thailand
 
Turkije
 
Turkmenistan
 
Verenigde Arabische Emiraten
 
Vietnam
 
Zuid-Korea