010 - 24 805 22

Verhuizen naar China

China

Wilt u naar China emigreren? China is het het op twee na grootste land ter wereld. China heeft een gevarieerd  landschap en de chinezen zijn erg aardig en behulpzaam.
 
Vertrekt u naar Hong Kong, Shang Hai of Beijing? Bij een emigratie van Nederland naar China wilt u zich vast graag snel thuis voelen in uw nieuwe omgeving. Daarom is het fijn om geen omkijken te hebben naar uw verhuizing. Dijkshoorn Euromovers regelt professioneel en met persoonlijke zorg de verhuizing van uw inboedel. Zodat u zich kunt richten op uw nieuwe leef- of werkomgeving.

Populaire steden:

  • Shanghai
  • Peking
  • Tianjin
  • Shenzhen
  • Hong Kong
     
     
  • Kanton
  • Tianjin
  • Wuhan
  • Dongguan
  • Foshan
     
     

Algemene informatie
China ligt in het continent Azië. Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar Azië.  China heeft ruim 1,3 miljard inwoners op een oppervlakte van 9.596.961 km2. De officiële taal van de Volksrepubliek China is het standaardmandarijn. De Chinese taal is een Macro taal. Er zijn nog vele talen verdeeld onder deze Macro taal.

China bestaat uit de volgende 23 provincies: Anhui, Fujian, Gansu, Guangdong, Guizhou, Hainan, Hebei, Heilongijang, Henan, Hubei, Hunan, Jiangsu, Jiangxi, Jilin, Liaoning, Qinghai, Shaanxi, Shandong, Shanxi, Sichuan, Taiwan, Yunnan, Zheijang.

Er zijn ook vier stadsprovincies die op hetzelfde bestuurlijke niveau staan als de provincies. De stadsprovincies zijn; Peking, Shanghai, Tianjin en Chongqing.

China is een groot land en heeft daarom diverse klimaten. Over het algemeen is er sprake van een gematigd klimaat. In het Zuiden van China is het Chinaklimaat. In het noorden en het westen van China is het gebergteklimaat en woestijnklimaat. In het Oosten zijn de uitlopers van het Himalaya gebergte en hier kan dus het hooggebergte klimaat voorkomen.

China heeft vijf religies die officieel door de staat zijn erkend: Islam, Taoïsme, Katholicisme, Protestantisme en het Boeddhisme. Godsdienstbeoefening wordt niet aangemoedigd door de Volksrepubliek China maar Godsdienstvrijheid is wel in de grondwet opgenomen. 

China is een land in ontwikkeling met een gigantische economische groei. Landbouw is de belangrijkste sector voor de Chinezen. China is de grootste rijst- en tarweteler van de wereld. Het BBP per hoofd is afgelopen decennia gigantisch gegroeid was is 2017 16,600 Amerikaanse dollar. De munteenheid is de Chinese renminbi. 


Dijkshoorn Euromovers
Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar het buitenland. Met onze checklist en persoonlijke begeleiding komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij regelen de douaneformaliteiten voor u en zorgen voor veilig vervoer. Of dit nu over land is of per lucht- of zeevracht. Door de omvang van onze internationale organisatie kunnen wij verhuizingen naar het buitenland combineren en krijgt u altijd de beste prijs-kwaliteitsgarantie.

Dijkshoorn Euromovers maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hooggekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen over de hele wereld. Ook in China zijn er meerdere Euromovers gevestigd. 

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards- en kwaliteitseisen.


Benodigde documenten

  • Kopie paspoort
  • Kopie visum
  • Volledig ingevuld douaneformulier
  • Volledig afleveradres in China

Dijkshoorn Euromovers regelt voor u;

  • Bill of Lading incl. kopie 
  • Douaneformaliteiten
  • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst

Ambassade
De ambassade van China staat in Den Haag:
Willem Lodewijklaan 10
2517 JT S-Gravenhage

De Nederlandse Ambassade is in Peking:
Liangmahe South Road no. 4
Chaoyang District
100600 Peking

Internationale diensten

Dijkshoorn Euromovers verzorgt verhuizingen door heel Azië.

Afghanistan
 
Armenië
 
Azerbeidzjan
 
Bahrein
 
Bangladesh
 
Bhutan
 
Brunei
 
Cambodja
 
China
 
Cyprus
 
Filipijnen
 
Georgië
 
Hong Kong
 
India
 
Indonesië
 
Irak
 
Iran
 
Israël
 
Japan
 
Jemen
 
Jordanië
 
Kazachstan
 
Kirgizië
 
Koeweit
 
Laos
 
Libanon
 
Malediven
 
Maleisië
 
Mongolië
 
Nepal
 
Noord-Korea
 
Oezbekistan
 
Oman
 
Oost-Timor
 
Pakistan
 
Palestina
 
Qatar
 
Rusland
 
Saoudi-Arabië
 
Singapore
 
Sri Lanka
 
Syrië
 
Tadzjikistan
 
Taiwan
 
Thailand
 
Turkije
 
Turkmenistan
 
Verenigde Arabische Emiraten
 
Vietnam
 
Zuid-Korea