010 - 24 805 22

Verhuizen naar Canada

Canada

Canada is het op een na grootse land ter wereld en is ongeveer 200 keer groter dan Nederland. Canada is een van de meest welvarende landen ter wereld. Canada heeft een prachtige natuur met een ideaal leefklimaat. 
 
Vertrekt u naar Toronto, Montreal of Calgary? Bij een internationale verhuizing van Nederland naar Canada wilt u zich vast graag snel thuis voelen in uw nieuwe omgeving. Daarom is het fijn om geen omkijken te hebben naar uw verhuizing. Dijkshoorn Euromovers regelt professioneel en met persoonlijke zorg de verhuizing van uw inboedel. Zodat u zich kunt richten op uw nieuwe leef- of werkomgeving.

Populaire steden

 • Toronto
 • Calgary
 • Edmonton
 • Ottawa
 • Montreal

 

 • Mississauga
 • Winnipeg
 • Vancouver
 • Brampton
 • Quebec

 

 

Algemene informatie
Canada ligt in het continent Noord-Amerika. Noord-Amerika bestaat uit de volgende landen: Antigua en Barbuda, Bahama's, Barbados, Belize, Canada, Costa Rica, Cuba, Dominica, Dominicaanse Republiek,  El Salvador, Grenada, Guatemala, Haïti, Honduras, Jamaica, Mexico, Nicaragua, Panama, Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines en de Verenigde Staten. Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar Noord-Amerika.

Canada heeft een kleine 36 miljoen inwoners op een oppervlakte van 9.984.670 km2. Canada heeft officieel 2 talen; de Franse en de Engelse taal. Canada bestaat uit de tien volgende provincies: Alberta, Brits Colombia, Manitoba, New Brunswick, Newfoundland en Labrador, Nova Scotia, Ontario, Prins Edwardeiland, Quebéc en Saskatchewan.

Canada staat bekend om haar lange en koude winters. Toch heeft Canada veel verschillende klimaten. Het grootste gedeelte van Canada heeft een landklimaat. In het zuiden van Canada is er een gematigd landklimaat, in het Noorden is er sprake van het toendraklimaat. In Canada bevinden zich de Rocky Mountains, een groot hooggebergte in het westen van Noord-Amerika. In het hooggebergte van de Rocky Mountains is er een hooggebergteklimaat en in de lager gelegen gebieden komt er een koel landklimaat voor.

Canada heeft geen officiële religie. De meeste Canadezen zijn Christen, waarvan de meerderheid Katholiek en de minderheid protestants is. Anders geloofsovertuigingen in Canada hebben nauwelijks voet aan de grond gekregen.

Canada heeft een hoog ontwikkelde industriële markteconomie. De industriële markteconomie is sterk gericht op de economie van de Verenigde Staten. Het grootste gedeelte van de bevolking is werkzaam in de dienstensector. De munteenheid in Canada is de Canadese Dollar. Het BBP per hoofd in Canada is 48.100 in Amerikaanse dollar.


Dijkshoorn Euromovers
Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar het buitenland. Met onze checklist en persoonlijke begeleiding komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij regelen de douaneformaliteiten voor u en zorgen voor veilig vervoer. Of dit nu over land is of per lucht- of zeevracht. Door de omvang van onze internationale organisatie kunnen wij verhuizingen naar het buitenland combineren en krijgt u altijd de beste prijs-kwaliteitsgarantie.

Dijkshoorn Euromovers maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hooggekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen over de hele wereld. Ook in Canada is er een Euromovers gevestigd. 

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards- en kwaliteitseisen.


Benodigde documenten

 • Kopie paspoort
 • Kopie visum
 • Volledig ingevuld douaneformulier
 • Volledig afleveradres in Canada

Dijkshoorn Euromovers regelt voor u;

 • Bill of Lading incl. kopie 
 • Douaneformaliteiten
 • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst

Ambassade
De ambassade van Canada staat in Den Haag:|
Sophialaan 7
2514JP ’s-Gravenhage

De Nederlandse Ambassade is in Ottawa:
350 Albert Street | Suite 2020
Ottawa, ON K1R 1A4
 

Internationale diensten

Dijkshoorn Euromovers verzorgt verhuizingen door heel Noord-Amerika.

Anguilla
 
Antigua en Barbuda
 
Aruba
 
Bahama's
 
Barbado's
 
Belize
 
Bermuda
 
Bonaire
 
Canada
 
Costa Rica
 
Cuba
 
Curacao
 
Dominica
 
Dominicaanse Republiek
 
El Salvador
 
Grenada
 
Groenland
 
Guadeloupe
 
Guatemala
 
Haïti
 
Honduras
 
Jamaica
 
Kaaimaneilanden
 
Martinique
 
Mexico
 
Montserrat
 
Nicaragua
 
Panama
 
Puerto Rico
 
Saint-Barthélemy
 
Saint Kitts en Nevis
 
Saint Lucia
 
Saint-Pierre en Miquelon
 
Saint Vincent en de Grenadines
 
Sint Maarten
 
Trinidad en Tobago
 
Turks- en Caicoseilanden
 
Verenigde Staten