010 - 24 805 22

Verhuizen naar Brazilië

Brazilië

Gaat u emigreren naar Brazilië? Brazilië is een gewilde bestemming voor Nederlanders. 
 
Vertrekt u naar Rio de Janeiro, Sao Paulo of Brasilia? Bij een internationale verhuizing van Nederland naar Brazilië wilt u zich vast graag snel thuis voelen in uw nieuwe omgeving. Daarom is het fijn om geen omkijken te hebben naar uw verhuizing. Dijkshoorn Euromovers regelt professioneel en met persoonlijke zorg de verhuizing van uw inboedel. Zodat u zich kunt richten op uw nieuwe leef- of werkomgeving.

Populaire steden:

 • Sao Paulo
 • Rio de Janeiro
 • Brasilia
 • Fortaleza
 • Salvador da Bahia

 

 • Belo Horizonte
 • Manaus
 • Curitiba
 • Recife
 • Porto Alegre

Algemene informatie
Brazilië ligt in het continent Zuid-Amerika. Zuid-Amerika bestaat uit de volgende landen: Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Trinidad en Tobago, Uruguay en Venezuela

Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar Zuid-Amerika.  

Brazilië heeft ruim 207 miljoen inwoners op een oppervlakte van 8.514.877 km2. De officiële taal van Brazilië is Portugees. Voorheen werden er ook veel Inheemse talen gesproken onder de bevolking. Er zijn ruim 180 inheemse talen maar die talen worden in het binnenland gesproken. 

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en ook een van de grootste landen ter wereld. Hierdoor zijn er veel verschillende klimaten. In het Noorden is er een tropisch klimaat. In het zuiden is een gematigd klimaat, hier kan het zelfs sneeuwen. Brazilië ligt ten Zuiden van de evenaar en dus zijn de seizoenen tegenovergesteld aan de seizoenen in Europa.

Godsdienst is erg belangrijk voor de Brazilianen. Bijna tachtig procent van de bevolking in Brazilië is rooms-katholiek. De Katholieken, Protestante en andere aanhanger  van traditionele religies leven vreedzaam samen. Vrijheid van religie is ook een grondwet in Brazilië.

Brazilië heeft de grootste economie van Latijns-Amerika. Er is een gemengde economie in Brazilië met een overvloed aan natuurlijke hulpbronnen. De economische groei in Brazilië stijgt en vermoedelijk zal Brazilië in de toekomst bij de vier grootste economieën van de wereld gaan horen. Brazilië heeft grote exportindustrieën en behoort met o.a. suiker, rundvlees, koffie, sinaasappelsap, vliegtuigen tot de top van de wereld als het gaat om exportproducten. Het BBP per hoofd is 15.500 in Amerikaanse dollar. De munteenheid in Brazilië is de Braziliaanse real.

Dijkshoorn Euromovers
Dijkshoorn Euromovers weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar het buitenland. Met onze checklist en persoonlijke begeleiding komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij regelen de douaneformaliteiten voor u en zorgen voor veilig vervoer. Of dit nu over land is of per lucht- of zeevracht. Door de omvang van onze internationale organisatie kunnen wij verhuizingen naar het buitenland combineren en krijgt u altijd de beste prijs-kwaliteitsgarantie.

Dijkshoorn Euromovers maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hooggekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen over de hele wereld. Ook in Brazilië is er een Euromovers gevestigd. 

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards- en kwaliteitseisen.
 
Wij verhuizen in Brazilië in de volgende 26 staten:

Acre, Amapá, Amazonas, Pará, Rondônia, Roraima, Tocantins, Federaal District, Goiás, Mato Grosso, Mato Grosso do Sul, Alagoas, Bahia, Ceará, Maranhão, Paraíba, Pernambuco, Piauí, Rio Grande do Norte, Sergipe, Espírito Santo, Minas Gerais, Rio de Janeiro, São Paulo, Paraná, Rio Grande do Sul, Santa Catarina.

Benodigde documenten

 • Kopie paspoort
 • Kopie visum
 • Volledig ingevuld douaneformulier
 • Volledig afleveradres in Brazilië

Dijkshoorn Euromovers regelt voor u;

 • Bill of Lading incl. kopie 
 • Douaneformaliteiten
 • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst

Ambassade
De ambassade van Brazilië staat in Den Haag:
Mauritskade 19
2514 HD S-Gravenhage

De Nederlandse Ambassade is in Brasilia:
SES Quadra 801
Lote 05 70405-900
Brasília - DF

Internationale diensten

Dijkshoorn Euromovers verzorgt verhuizingen door heel Zuid-Amerika.

Argentinïe
 
Bolivia
 
Brazilië
 
Chili
 
Colombia
 
Ecuador
 
Falklandeilanden
 
Frans Guyana
 
Guyana
 
Panama
 
Paraguay
 
Peru
 
Suriname
 
Uruguay
 
Venezuela