010 - 24 805 22

Extra diensten

Verhuizen naar het buitenland? Waar dan ook ter wereld, wij kunnen veel voor u betekenen. Door ons internationale netwerk kennen wij de situatie waarnaar u verhuist. Daardoor kunnen wij, indien nodig, altijd plaatselijke experts inschakelen. Verhuizen naar het buitenland is niet alleen maar het vervoeren van meubels. We staan u daarom ook bij met vele andere internationale diensten.


Douaneformaliteiten


Dijkshoorn Euromovers voldoet aan de hoogste eisen, zoals gesteld door de douanewetgeving. Met het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat worden de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd. De Europese Unie biedt Dijkshoorn Euromovers met de status van Authorised Economic Operator (AEO) de volgende voordelen in het internationale handelsverkeer:

  • Minder logistiek oponthoud
  • Lagere administratieve lasten
  • Hogere betrouwbaarheid
  • Grotere efficiency
  • Hoge snelheid van douane-afhandeling
  • Wederzijdse erkenning


De experts van Dijkshoorn Euromovers verzamelen al uw douane benodigdheden en zorgen vervolgens dat alles bij de douane terecht komt. De experts van Dijkshoorn Euromovers zullen alles goed voor u regelen!  

Verhuisdirigent

De verhuisdirigent verzorgt alle randactiviteiten die uw verhuizing met zich meebrengt: Administratieve dienstverlening, zoals het doorgeven van de nieuwe adresgegevens aan instanties en zorginstellingen maar ook aan kennissen en bekenden. Het overzetten van abonnementen, inrichting van uw nieuwe huis en hulp bij de verkoop van uw voormalige woning maar ook het vinden van een school, ziekenhuis, tandarts, supermarkt of een sportgelegenheid in uw nieuwe omgeving.

Luchtvracht

Is het nodig om uw persoonlijke eigendommen zo snel mogelijk te verhuizen? Maak dan gebruik van luchtvracht service van Dijkshoorn Euromovers. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel binnen een week op de plaats van bestemming is.

Wij verzorgen de praktische werkzaamheden en het papierwerk als u uw inboedel per luchtvracht wilt versturen. Onze verhuizers hebben ervaring met het inpakken voor luchtvrachten. Het inpakken doen wij veilig en vakkundig, ook houden wij rekening met het streven naar een zo laag mogelijk gewicht. De kostprijs voor een luchtvracht is gebaseerd op het volume belastbare gewicht.

 
 
Luchtvaartmaatschappijen hebben vaak hoge beveiligingseisen. Het vervoeren van batterijen en voedsel is niet mogelijk om per luchtvracht te doen. Alleen met een goede voorbereiding en het juist afhandelen van documenten verloopt het proces rondom de luchtvracht goed. Dijkshoorn Euromovers heeft de ervaring in luchtvrachten.

Opslag bij internationale verhuizing

Blijft u voor korte tijd in het buitenland? Dan kunnen onze opslagmogelijkheden uitkomst bieden. Dijkshoorn Euromovers biedt u flexibele opslagfaciliteiten die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Uw persoonlijke inventaris kan zo worden opgeslagen in een passende opslagruimte en blijft in goede conditie door onze klimaatbeheersing.

Relocation service

Dijkshoorn Euromovers heeft een afdeling met immigratie advies en immigratie services. Wij bieden een volledig pakket aan om u te begeleiden met integreren. Wij begeleiden u met het aanvragen van een verblijfsvergunning en een werkvergunning. Bij een internationale verhuizing kunnen wij u ook begeleiden met het vinden van een nieuwe woning. Wij helpen u met het vinden van een nieuwe school voor uw kinderen, maar helpen u ook met het registreren van uw auto. Dijkshoorn Euromovers ontzorgt u en kan alles voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat u zich zo snel mogelijk thuis voelt in uw nieuwe omgeving. 

Inpakservice

Uw inboedel kunt u het beste door onze professionals in laten pakken. Uw kostbare zaken worden met extra aandacht verpakt. Zo kan uw inboedel met een veilig gevoel worden geladen in de verhuiswagen of zeecontainer. Ook uw hangende kleding vervoeren wij met speciale, afsluitbare garderobeboxen. Zo is de kleding beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Bij een internationale verhuizing naar Canada en de Verenigde Staten moet u uw inboedel verplicht door Dijkshoorn Euromovers laten inpakken. Bij verhuizingen naar andere internationale bestemmingen is dit niet verplicht, echter raden wij dit wel altijd aan! Als wij alles inpakken is uw gehele inboedel verzekerd. Wanneer u zelf gaat inpakken, zijn de door u ingepakte goederen niet verzekerd. 
 

Onze certificeringen